Igrači FIFA 21 u transu kada su vidjeli da na igrici ima komentator na španskom jeziku

Glavna tema na društvenim mrežama

Igrači FIFA 21 u transu kada su vidjeli da na igrici ima komentator na španskom jeziku

Endin Čaušević
Teme:

EA Sports je prije skoro tri mjeseca pustio u prodaju novo izdanje igrice FIFA.

FIFA 21 u prodaju je puštena 6. oktobra i privukla je veliku pažnju ljubitelja igrica. Mnogi su oduševljeni novim detaljima na igrici, a EA Sports je uložio veliki trud da igrica bude savršena.

Jasno je da se neki bugovi jednostavno ne mogu izbjeći, ali i pored toga prvi utisci igrača su zaista odlični.

Mnogi lagano otkrivaju nove čari FIFA 21, a trenutno je u centru pažnje komentator na igrici. Obično su komentatori bili na engleskom i ponekad francuskom jeziku, ali sada su svi oduševljeni s novom opcijom.

Naime, sada kada igrate FIFA 21 možete podesiti da vam komentator bude na španskom jeziku što je oduševilo mnoge.

EA Sports je objavio da su dobili nevjerovatne pohvale što sada imaju komentatora na španskom jeziku jer to jednostavno daj poseban draž igrici kada je igrate.

Top Komentari

3emun
Već godinu dana Fifu 2020 igram sa uključenim španskim jezikom.. O čemu vi pišete!!!??? Vaši tekstovi više nemaju veze sa istinom a jos manje veze imaju sa sportom. Vama je svejedno da li prodavali polovnu ukradenu robu na pijaci ili pisali sportske tekstove. (Uz svo postovanje prema ljudima koji prodaju samo polovnu robu i zive od toga). Imamo svi internet, imamo Instagrame, imamo ostale medije... Ne ponašajte se privilegovanim što naiđe poneka budala poput mene pa otvori ovo sranje od portala.
2 0
Ninoox
Od kad to ima na pesu jarane moj, ima godina i godina
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi