Džeko i Fonseca održali sastanak, Pinto se obraća danas
Foto - EPA

Di Marzio donio informacije

Džeko i Fonseca održali sastanak, Pinto se obraća danas

Midhat Šljivak

Edin Džeko i Paulo Fonseca održali su danas sastanak oči u oči.

Generalni menadžer kluba Tiago Pinto insistirao je na sastanku bivšeg kapitena i trenera rimskog tima koji proteklih sedmica nisu bili u najboljim odnosima.

Zbog nesporazuma i kritika trenera Edin je bio odstranjen iz ekipe. Jučer se vratio treninzima, imenovan je u ekipu za Evropsku ligu i vjerovatno će Fonseca na njega računati do kraja sezone.

Ugledni novinar Gianluca Di Marzio tvrdi da je današnji sastanak bio itekako pozitivan i da su određene stvari između njih riješene.

Potražite više informacija na temu Serie A:

O svemu će danas više pričati generalni menadžer Tiago Pinto na press konferenciji koja je zakazana za 15:30 sati i tada ćemo znati više informacija o ovom sastanku, kao i o svemu što se dešavalo u prethodne dvije sedmice.

Roma u subotu igra protiv Juventusa u Torinu i vidjet ćemo hoće li na spisku putnika biti i Džeko.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

prka
Prema nekim Italijanskim i Ceskim medijima Foncesca je izjavio da je prilikom ovog sastanka osjetio nelagodan miris cime je zakljucio da je Dzeko, miran, stalozen, spreman i da jedini problem u ovom trenutku je povezan za ishranom koju Edin konzumira.
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi