Završava se nestvarna serija katalonskog giganta
Foto - EPA

Barceloni treba istinsko čudo

Završava se nestvarna serija katalonskog giganta

Sponzorski tekst

PSG će večeras na Parku Prinčeva dočekati ekipu Barcelone u revanš susretu osmine finala Lige prvaka.

Parižani su u prvom meču pregazili Barcu. Predvođeni nestvarnim Kylianom Mbappeom slavili su sa 4:1 i doveli su Katalonce na ivicu ispadanja iz Lige prvaka.

Ako Barcelona ne napravi čudo u Parizu, gdje im treba pobjeda od 4:0, bit će to prvi put nakon 2007. godine da se Katalonci opraštaju u osmini finala Lige prvaka.

Četrnaest godina je trajao nevjerovatni niz prolaska minimalno među osam najboljih timova Evrope, ali svemu dođe kraj, pa tako i ovoj seriji, iako se mnogi nadaju Barcinom velikom preokretu.

Ako vjerujete da Barca može napraviti to čudo najveća kvota na planeti za meč PSG - BARCELONA DVOJKA 2.70 je samo u sportskoj kladionici MERIDIAN.

Posljednji put Barca nije otišla u četvrtfinale Lige prvaka 2007. godine. Tada ih je u dvomeču zbog pogotka u gostima izbacio Liverpool uz ukupan rezultat od 2:2.

Potom je krenula nestvarna serija u kojoj je Barcelona konstantno igrala barem u četvrtfinalu, ali će se ova serija vjerovatno prekinuti večeras.

Barceloni je potrebno pravo čudo za prolaz, ali u fudbalu je sve moguće. Sjetite se samo nevjerovatnih preokreta Liverpoola i Rome upravo protiv Barcelone kada su svi bili sigurni da će Katalonci proći dalje.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Također, svježe je i sjećanje na dvomeč PSG-a i Barcelone iz 2017. godine kada je PSG na Camp Nou stigao sa vodstvom od 4:0, ali je Barca slavila sa 6:1 u nestvarnoj završnici i prošla je dalje.

Čuda su dakle moguća i vidjet ćemo šta će se večeras dešavati u Parizu.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Najnovije vijesti