Mundo Deportivo otkrio Laportine velike planove
Foto - EPA

Djeluje nevjerovatno

Mundo Deportivo otkrio Laportine velike planove

Midhat Šljivak

Katalonski list Mundo Deportivo je u svom današnjem izdanju otkrio transfer planove novog predsjednika Barcelone Joana Laporte.

Novoizabrani predsjednik kluba ima velike planove, pa bi ekipa Barcelone u narednoj sezoni mogla izgledati mnogo drugačije.

Kataloncima je prva želja Erling Haaland. Taj luksuz bi tim sa Camp Noua koštao 110 miliona eura, a taj novac bi se skupio prodajom određenih fudbalera.

Ostala pojačanja bi u klub došli kao slobodni igrači, a radi se o zaista velikim zvijezdama sa kojim bi Barca sigurno mogla napasti evropski vrh.

Eric Garcia je već završen, a Laporta će pokušati da završi transfere Davida Alabe, Sergija Aguera i Memphisa Depayja.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Svi oni su od ljeta slobodni igrači. To znatno olakšava njihovo dovođenje i sve o čemu se treba pregovarati je njihova plata.

Vidjet ćemo hoće li iko od ovih fudbalera na kraju zaista i završiti u redovima Barcelone.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

miki30
Isti text opet!! Imate li šta novo ljudi, zar nevidite da se ponavljate i samim tim brukate??
2 0
AsmirM
Dembele ,Grizman , Umtiti, Pjanic ,to sve prodat i imace lovu za ove sa spiska .A ostalo mogu da pokriju mladim igracima .
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi