Feđa Dudić: Bilo je dosta slabih stvari, veliki je pritisak na nas

Trener FK Velež

Feđa Dudić: Bilo je dosta slabih stvari, veliki je pritisak na nas

M. Šljivak

Velež je na Tušnju savladao Slobodu sa 2:1.

Rođeni su tako došli do velika tri boda u borbi za Evropu, a svakako da Feđa Dudić može da bude zadovoljan nakon utakmice.

"Odigrali smo pod velikim pritiskom i nismo bili na nivou kako možemo. Velika tri boda za nas, ali bilo je dosta slabih stvari. Nadam se da će se Sloboda izvući, izgledali su dana dosta bolje, znali su šta rade. Mi se okrećemo dalje, trebat će nam odmora. Psihički smo se potrošili. Mi 11 na 9 nismo mogli da zadržimo loptu", rekao je Dudić za Arena Sport i dodao je:

"Gledamo samo sebe. Pokušat ćemo sve utakmice da pobijedimo", poručio je Dudić

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Uber_i
Vidi mu face ko da je na wc solji obicni grmalj
3 18
rabodimis
Sta je picic sad ne komentarises sudjenje i ne places ? Vico vas gura opasno, izgleda da su tvoje suzice upalile.. Sa dva igraca vise valjate se po terenu i kradete vrijeme..
7 15

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi