Ko će činiti novi Komitet za sudije i suđenje FSBiH: Poznata imena kandidata iz FSFBiH

Ko će činiti novi Komitet za sudije i suđenje FSBiH: Poznata imena kandidata iz FSFBiH · Saznajemo

Adnan Beganović

U Sarajevu je održana sjednica Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Federacije Bosne i Hercegovine.

Na sjednici se između ostalog raspravljalo i o kandidatima koji će predstavljati Fudbalski savez Federacije Bosne i Hercegovine u Komitetu za sudije i suđenje Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine.

Kako SportSport.ba nezvanično saznaje predloženo je sedam imena od kojih će četiri ući u sastav novog Komiteta za sudije i suđenje Fudbalskog saveza BiH.

Kantonalni savezi predložili su četiri imena i to Adnana Alispahića iz Zenice, te Emira Alečkovića i Džemala Čaliju (obojica iz Sarajeva), dok su iz "županijskih" saveza predložili dosadašnja dva člana Miru Hrkaća i Hrvoja Turudića, te Berislava Markotića, koji je također nekada bio član Komiteta za sudije i suđenje.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Od njih sedmorice Izvršni odbor Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine na sutrašnjoj sjednici četvorici će ukazati povjerenje (po dva iz kantonalnih i župansijskih saveza).

Podsjetimo, prije nekoliko dana Komitet za hitnost Fudbalskog saveza BiH smijenio je Komitet za sudije i suđenje kojeg su činili Ibrahim Hasanbegović, Muamer Bureković, Ognjen Valjić, Dragan Banjac, Miro Hrkač i Hrvoje Turudić.

Top Komentari

cako
Kao i obično, za "Hrvate" ne važe pravila u Bosni. Smijenjeni pa ponovo predloženi... haha kakva smijurija!
9 0
Gari Garinča
Kreten do kretena.
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi