Larissa obradovala svjetske prvake

Došao je i taj dan

Larissa obradovala svjetske prvake

O. Lekić

Fudbalska reprezentacija Španije ili paragvajska manekenka Larissa Riquelme? Ko je više profitirao od Svjetskog prvenstva? Pitanje na koje ćemo teško dati odgovor.

Larissa Riquelme zahvaljujući Svjetskom prvenstvu postala je planetarno popularna. Njene fotke u kojima pokazuje gotovo sve, obišle su cijeli svijet, no njeni sunarodnjaci su pomalo tužni.

Naime, Larissa je obećala da će potpuno gola protrčati ulicama Asunciona, no svoje obećanje još uvijek nije ispunila, no zato je počastila svjetske prvake.

Naime, paragvajska manekenke slikala se španjolski magazin Interviu, a i pohvalila je fudbalere Furije.

"Cijela reprezentacija vam je zgodna, pogotovo ovi sa svijetlom kosom. Torres mi je jako zgodan jer izgleda kao beba, a jako volim i Casillasa. U paragvajskoj reprezentaciji mi je najzgodniji Benitez", izjavila je Larissa.

Top Komentari

Orhan
dobra, dobra skroz
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.