Koji Zmaj ljubi zanosnu Italijanku?

Stiže na okupljanje

Koji Zmaj ljubi zanosnu Italijanku?

Admin Čaušević

Bh. reprezentacija će se u četvrtak okupiti kako bi odradila mini pripreme za predstojeće prijateljske duele protiv Crne Gore 2. juna na Grbavici te četiri dana kasnije u Brondbyju protiv Danske. 

Selektor Ivaylo Petev je spisak objavio prošle sedmice, a na listi se našlo nekoliko novajlija među kojim je i veznjak Ascolija, Dario Šarić.

Šarić je bio član omladinskih selekciija BiH, cijelu karijeru igra u Italiji. Dres Ascolija nosi od prošlog ljeta s kojim je uspio ostvariti prvenstveni cilj, odnosno opstanak u Seriji B.

Ovaj 23-godišnjak je i nije baš toliko poznat bh. javnosti, a sluteći prema objavama na društvenoj mreži dečko rođen u Centu je već duže vremena u sretnoj vezi.

Oglasi

Šarićeva djevojka se zove Veronica Benatti te se iz priloženo da zaključiti da se bavi modelingom i marketingom što je navela i na Instagramu.

Inače, veznjak se za Bosnu i Hercegovinu zaputio jučer. U Sarajevo će stići preko Istanbula, a ostaje da se vidi da li će mu Petev dati priliku za igru.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CN2IXFBF_as/[/instagram]

Šarić je u sezoni Serije B koja je nedavno završila bio standardan sa ukupno 34 nastupa. Uspio je jednom zatresti protivničku mrežu te upisati dvije asistencije. 

Top Komentari

user1614253891
Losiju talijanku dugo nisam vidio :D
4 0
Bhf
Covjece jesmo nisko pali.Boje svetinje na brane igraci kojima je primarni cilj opstanak u drugon ligi.Tesko nama ako nas ovakvi budu predstavljali.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi