Na Zlatanovo pitanje u svlačionici samo je Hakan digao ruku, a on je poručio: To će se promijeniti!
Foto - EPA

Maldini otkrio sjajnu priču

Na Zlatanovo pitanje u svlačionici samo je Hakan digao ruku, a on je poručio: To će se promijeniti!

Midhat Šljivak

AC Milan napravio je pravi potez potpisom Zlatana Ibrahimovića.

Iskusni švedski napadač sa 39 godina igra fenomenalan fudbal i među najzaslužnijim je što će Milan ponovo igrati Ligu prvaka.

Sportski direktor Rossonera Paolo Maldini otkrio je kako je pred početak sezone u Seriji A Ibrahimović održao zanimljiv govor u svlačionici i da je obećao Ligu prvaka.

"Na početku sezone Ibra je održao govor u svlačionici. Pitao je igrače ko je od njih već igrao u Ligi prvaka? Samo je Hakan Calhanoglu digao ruku, a Zlatan je potom rekao: To će se naredne sezone promijeniti", otkrio je Maldini.

Oglasi

Zlatan je protekle sezone odigrao ukupno 27 utakmica za Milan i ostvario je učinak od 17 golova i tri asistencije.

Od ovih 17 pogodaka 15 je zabio u Seriji A, no ekipa je bez njega uspjela da na kraju sezone ostvari pobjedu protiv Atalante koja im je donijela plasman u Ligu prvaka.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ibrahimović je zbog povrede koljena propustio završni dio sezone, neće igrati ni za Švedsku na Evropskom prvenstvu.

Ipak, očekuje se da će biti spreman za novu sezonu i Zlatana ćemo gledati u Ligi prvaka sa gotovo 40 godina.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

E.Car
Maldini, Zlatan, C.Ronaldo oni mogu igrati do 50 u ligama petice.
14 0
Husrefbeg22
Pretjerano se pise o ovome igracu. Ne znam sta je on to valjao BiH, za koju nije htio igrati i na ponizenja i psovke u Beogradu nije nista reagovao a morao je.
3 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi