Potvrđeno: Pjanić, Coutinho i Umtiti na prodaju
Foto - EPA

Barcelona odlučila

Potvrđeno: Pjanić, Coutinho i Umtiti na prodaju

Midhat Šljivak

Barcelona u ljetnom prijelaznom roku namjerava napraviti nekoliko velikih transfera.

Katalonci su već doveli Sergija Aguera i Erica Garciju iz Manchester Cityja, a uskoro će stići i Memphis Depay.

Međutim, očekuje se dolazak još nekoliko fudbalera i bit će interesantno vidjeti kakav će sastav katalonskog velikana izgledati u narednoj sezoni.

Naravno, dosta je igrača koji će napustiti tim, a među njima je i bh. veznjak Miralem Pjanić koji će vjerovatno otići nakon samo jedne sezone.

Brojni evropski mediji dobili su potvrdu kako su Pjanić, te Philippe Coutinho i Samuel Umtiti igrači koji su stavljeni na transfer listu.

Oglasi

Barcelona će u narednom periodu razmotriti sve ponude koje stignu za ove igrače i izvjesno je da njih nećemo gledati u dresu katalonskog velikana.

Za Pjanića vlada ogroman interes. Povezuje se sa Juventusom i Chelseajem i on će po svemu sudeći nakon samo 30 utakmica napustiti Katalonce.

Philippe Coutinho je jedan od najvećih promašaja u historiji kluba. Iako je plaćen 140 miliona eura, ništa nije pokazao na Camp Nou i odigrao je 90 utakmica za klub.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Samuel Umtiti je u Barceloni od 2016. godine. Ipak, već tri sezone nije standardan i konstantno se povezuje sa odlaskom.

Francuz je odigrao ukupno 132 utakmice za Barcelonu u proteklih pet godina, a treba svakako istaći da je često bio van terena zbog povreda.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

JuventinoBK
Ne zna se ko je gori od koga hahahah Nece ove propalitete niko
2 3
ghast0
COUTINHO HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA NEK JEEE DABOGDA NE ZAIGRAO VISE ****O JEDNOOOO
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi