Veliki transfer zagrebačkog Dinama!

Zvučno ime opet na Maksimiru

Veliki transfer zagrebačkog Dinama!

Admin Čaušević

Dinamo je potvrdio zvučni transfer za sljedeću godinu. 

Nakon šest i pol godina na Maksimir se vratio Duje Čop, svojevremeno najbolji strijelac zagrebačkih Modrih.

Čop je u svom prethodnom mandatu u Dinamu „zaokružio“ brojke: odigrao je 110 službenih utakmica, postigao 60 pogodaka noseći pritom dres s brojem 90 što je, uz simboliku godine njegova rođenja.

U Dinamu je proveo dvije i pol godine, od ljeta 2012. do početka kalendarske 2015. i pritom osvojio tri naslova prvaka i po jedan Kup i Superkup. U sezoni 2013/'14. bio je prvi strijelac lige s 22 postignuta pogotka.

U premijernoj maksimirskoj sezoni prikočila ga je povreda zbog koje je propustio posljednja dva i pol mjeseca. No, već je u sljedećoj postao prvi topnik prvenstva.

Iz prethodnoga mandata iz sjećanja bismo „brzopotezno“ mogli izdvojiti pogodak Mariboru u zagrebačkoj pobjedi 2:1 u play-offu Lige prvaka, tri gola u dvjema utakmicama protiv rumunjskog Petrolula u play-offu Europa lige, hat-trick Rijeci, dva gola u gostima protiv Hajduka u sudijskoj nadoknadi za potpuni preokret i Dinamovu pobjedu 3:2.

"Jako sam sretan i ponosan što sam ponovno u Dinamu nakon šest i pol godina, hvala klubu na povjerenju koje sam dobio. Prošao sam s Dinamom brojne lijepe trenutke u svom prvom mandatu u dresu prvaka, a ovom prilikom čestitam stožeru, momčadi i klubu na ostvarenim povijesnim rezultatima u fantastičnoj prošloj sezoni", rekao je Čup i nastavio:

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

"Trenera Damira Krznara i njegov rad dobro mi je poznat, ima dosta igrača s kojima od ranije imam kontakt, prije svega je to kapetan Ademi, i vjerujem da ću se brzo uklopiti u ekipu. Veselim se svim izazovima, dat ću sve od sebe na terenu i vjerujem da su pred nama novi uspjesi Dinama na domaćem i evropskom planu."

Čop je Maksimira je otišao u Cagliari, kasnije bio na posudbama u Malagi i Sportingu iz Gijona. U Dinamo se vraća iz Standar Liegea.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Saad
Taj se vratio u dinamo prije 7 dana ovi tek sad pisu,****m.vas u usta vi novinari i *****!!
0 1
_ZIJAGA_
Sto nemogu ove LEVATE sto Copa smatraju *****om od igraca..dokaz da je rijec o balavcima, i da prate samo TOP EKIPE..Cop je EXTRA IGRAC, bas ono sto DINAMU TREBA..
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti