Sve je eksplodiralo u Budimpešti: Mađarska vodi protiv Francuske!

Šok za Tricolore

Sve je eksplodiralo u Budimpešti: Mađarska vodi protiv Francuske!

Edmir Škorić

Mađarska je kao autsajder uspjela da povede protiv svjetskog prvaka Francuske u meču 2. kola Evropskog prvenstva.

Francuzi su pobijedili Njemačku u prvom kolu s 1:0, Mađari poraženi s 3:0 od Portugala, no drugo kolo za sada donosi zanimljiv rasplet.

U prvih 45 minuta duela u Budimpešti pred punim tribinama Puškaš Arene Mađarska vodi s 1:0.

Imala je Francuska nekoliko sjajnih šansi, uglavnom je bila ta koja je vodila glavnu riječ, a onda u nadoknadi šok za Tricolore.

Potražite više informacija na temu EURO 2020:

Nakon jedne kontre Mađara, Sallai se oslobodio Varanea i uposlio Fiolu, a kapiten domaćih se sjurio u šesnaesterac i pogodio u bliži ugao Huga Llorisa za 1:0.

Francuska ima 45 minuta ispred sebe da odgovori Mađarima, koji su se pokazali kao tvrd orah i pred desetinama hiljada fanatičnih navijača učinit će sve da danas dobije Francusku.

Top Komentari

dragonBH
A vi pisete kad su vidjeli sastav francuza da su pozeljeli ne izaci na teren.. koji ste vi novinari chmelje!
6 0
AmarSahin
''Kada su vidjeli sastav Francuske, Mađari su poželjeli da ne izađu na teren danas''
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi