Edin Džeko stigao među prvima, prošao i niz testova

Počinju pripreme Rome

Edin Džeko stigao među prvima, prošao i niz testova

Edmir Škorić

Počelo je okupljanje igrača u Rimu, pošto Roma kreće s pripremama za novu sezonu.

Nakon kraćeg odmora, barem za one igrače koji nisu morali na reprezentativne dužnosti, ubrzo se kreće s radom u Rimu. Jose Mourinho će voditi klub u narednoj sezoni, a danas i sutra će njegovi igrači odraditi niz testova kako bi se uvidjelo u kakvom stanju su trenutno.

Prvi trening Roma će imati u četvrtak popodne. Igrači su se počeli okupljati. Prvi je stigao Lorenzo Pellegrini još jutros, zatim Ciervo, Pellegrini, Furzato, Mkhitaryan, Veretout, Diawara, Džeko i Karsdorp.

Oni su bili podijeljeni u više malih grupa i tokom dana su odradili razna testiranja, a ostatak će biti obavljen sutra.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Džeko je još uvijek član Rome iako se sedmicama špekuliše da bi mogao napustiti Vučicu.

Iskusnog 35-godišnjeg bh. napadača žele turski velikani, a navodno je bilo i pregovora s Bešiktašom, no za sada je Edin Romin i s obzirom da se odmah danas pojavio na testiranju u Rimu, sve su prilike da će tu i ostati.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

miki30
Šta će mo sad? Čovjek vas demantovao u svemu što ste pisali čitavo ljeto, nigdje nije prešao!! Joj u nagadjanju ste svjetski prvaci .
6 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti