Koga zmija ujede i guštera se boji: Barcelona prodaje Griezmanna, ali u jedan klub ni "pod razno"
FOTO - EPA

Rampa za transfer u Atletico

Koga zmija ujede i guštera se boji: Barcelona prodaje Griezmanna, ali u jedan klub ni "pod razno"

Adnan Beganović

Francuski napadač Antoine Griezmann ovog ljeta će gotovo sigurno napustiti redove Barcelone.

Španski velikan primoran je prodati nekoliko fudbalera kako bi oslobodio novce za novi ugovor Lionela Messija, a jedan od onih koji će napustiti Barcelonu je francuski napadač.

Svjestan je toga i Griezmann, pomirio se sa sudbinom i da se on pita, Atletico Madrid bi bio klub u kojem će nastaviti karijeru.

Zainteresiran je i Atletico za tu opciju, spreman je u transfer uključiti i nekoliko svojih fudbalera.

Međutim, iz Barcelone su jasni, odnosno Grizemann može u bilo koji klub osim Atletica. A, razlog je Luis Suarez.

Upravo su Suareza prodali Atleticu prošlog ljeta, a on je postigavši 21 pogodak u prvenstvu dao veliki doprinos Jorgandžijama za osvajanje titule.

Potražite više informacija na temu La Liga:

U Barceloni su ponajviše skloni opciji da Griezmanna prodaju u neklu drugu ligu, ali i igrač se pita, pa će u narednim danima biti zanimljivo pratiti ovu situaciju.

Podsjetimo, Griezmann je baš u Atleticu stekao svjetsku slavu, a u prošloj sezoni postigao je 13 pogodaka za Barcelonu u prvenstvu.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Austinpowers
Ne valja vam naslov, bolji bi bio ko se o mlijeko oprzi i u sisu puse
8 2
Jasminn
Zar nije godinama Mesi vikao da mu novac nije bitan, vec da klub stvori ekipu koja moze da se bori za trofeje. Dobro ipak to je govorio dok je bio pod ugovorom od 555 mil za 4 godine, pa na kraju rekao tuziti one koji su otkrili ugovor. Pitam se jel mu uplaceno onih 70ak mil sto treba dobiti za vjernost klubu.
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi