RMC objavio: Real Madrid se povukao iz pregovora s PSG-om za Mbappea

Čini se da ostaje u Parizu

RMC objavio: Real Madrid se povukao iz pregovora s PSG-om za Mbappea

Endin Čaušević

Real Madrid i PSG već danima pregovaraju oko Kyliana Mbappea, ali dogovora još uvijek nema.

Španski mediji objavili su da nas da kraljevski klub čak razmišlja o tome da ponudi 200 miliona eura za Mbappea, ali i da su postavili ultimatum PSG-u da moraju odgovoriti na prvu ponudu.

Real je ponudio 170 miliona eura za francuskog napadača plus deset miliona eura bonusa, ali Parižani se nisu izjasnili što je očito naljutilo Florentina Pereza.

Marca je objavila da su iz Real Madrida dali rok Parižanima da danas moraju odgovoriti na ponudu do 19 sati, a ako to ne urade onda će oni prekinuti pregovore za Mbappea.

Francuski RMC je objavio prije nekoliko trenutaka da PSG nije odgovorio Kraljevima zbog čega ih je španski klub obavijestio da se povlači iz pregovora i da od transfera Mbappea nema ništa.

Oglasi

Čini se da će Mbappe ostati u PSG-u do kraja sezone, ali će narednog ljeta kao slobodan igrač moći da ode u Real Madrid jer mu ističe ugovor.

Mbappe će već u januaru moći da dogovori sve uslove ugovora s kraljevskim klubom, a čini se da će PSG biti najviše na gubitku ukoliko dozvole da besplatno izgube takvog fudbalera.

PSG je u nekoliko navrata nudio Mbappeu novi ugovor što je on odbio i jasno je da želi da napusti Parižane.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Zbog toga su mnogi vjerovali da će PSG sigurno prodati Mbappea za ogroman novac, ali čini se da se to neće desiti.

Ljetni prelazni rok traje još sutra do ponoći, a da li će biti novih preokreta oko Mbappea i Real Madrida ostaje nam da vidimo.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1629056604
Sto se mene tice naj bolja varijanta Sljedece godine FREE
3 0
Fareus1921
Sigurno prelazi sljedeće godine u Real besplatno.Po meni pomalo riskantan potez PSG-a s obzirom da su mogli nešto zaraditi na njemu.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi