Pep Guardiola dobija još jedno pojačanje do ponoći

City želi beka

Pep Guardiola dobija još jedno pojačanje do ponoći

Edmir Škorić

Primičemo se kraju ljetnog prijelaznog roka i klubovi pokušavaju napraviti posljednje poteze.

Manchester City je ovog ljeta kupio samo Jacka Grealisha za 100 miliona iz Aston Ville, a iako se spominjao veliki broj igrača, na kraju je klub ostao na samo jednom pojačanju.

Međutim, u posljednjim satima prijelaznog roka City radi na dovođenju 19-godišnjeg lijevog beka Nune Mendesa iz Sportinga.

Međutim, Sporting traži čak 40 miliona eura i nije spreman ni za bilo kakve druge dogovore sa Cityjem, ali Građani nemaju puno ni vremena ni izbora, morat će da posegnu za novčanikom i dogovore transfer Portugalca.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Njihov lijevi bek Benjamin Mendy optužen je za silovanje i pod suspenzijom, pa je Pepu Guardioli neophodan još jedan igrač na poziciji lijevog beka.

Unatoč dolasku Grealisha, navijači Cityja ipak nisu zadovoljni, vjerovali su da će biti još zvučnih imena, a blizu Etihada bili su i Harry Kane i Cristiano Ronaldo. Englez je odlučio da ostane u Tottenhamu, a Ronaldo da se iz Juventusa vrati u svoj bivši klub Manchester United.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1614932756
Ma kakav city nemaju napadaca,cak ih je totenhem pobjedio mogu ubijat ove nize razredne ekipe
3 1
user1630417819
B
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi