Potpis na vidiku: Velika želja FK Sarajevo daleko od Koševa

Ne vraća se u BiH

Potpis na vidiku: Velika želja FK Sarajevo daleko od Koševa

Admin Čaušević

U Titovoj 38b se još uvijek čekaju pravi potezi na transfer pijaci nakon što je prije nekoliko dana profesionalno ugovor potpisao Haris Ališah.

Već neko vrijeme s dolaskom u FK Sarajevo se povezuju Stipo Marković, bivši lijevi bek Širokog Brijega i Lokomotive.

Marković je ljetos bio blizu Koševa, ali je sve propalo jer je u BiH već bio završen prijelazni rok. Nakon odrađene polusezone ovaj 28-godišnjak je raskinuo ugovor s Lokomotivom.

Kako sada stvari stoje dečko iz Kiseljaka će karijeru nastaviti južnije od Koševa, ali i Bosne i Hercegovine, tačnije u Sjevernoj Makedoniji.

Marković se nalazi na korak od potpisa za Shkendiju, a u Tetovo stiže na insisitranje tamošnjeg trenera i bivšeg bh. reprezentativca.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Pouzdanog bočnog fudbalera koji može igrati na lijevoj i desnoj strani klub iz Sjeverne Makedonije je u svojim redovima želio je ljetos, ali i tada baš kao sa Sarajevom, nije bilo dogovora.

Bivši omladinski reprezentativac BiH je dugo godina bio član Širokog Brijega, a u Lokomotivu je otišao na ljeto 2019. godine. Ove sezone praktično nije u ekipi iz Zagreba.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ghast0
U UEFA ponovo ozbiljno razmišljaju da suspenduju Nogometni savez Bosne i Hercegovine zbog nagomilanih problema, ali i miješanja politike u sport. Za januar su već zakazana dva sastanka. Na prvom će biti detaljno razmatrani svi pristigli izvještaji, a na drugom će se odlučivati o mogućoj suspenzija NSBiH. Nadležni u UEFA-i su prema informacijama iz Sarajeva zaključili da su predsjednik NSBiH Vico Zeljković, ali i još nekoliko članova bh. fudbalske vlade, duboko involvirani i u svakodnevnoj politici. Zbog toga u kući evropskog fudbala ponovo ozbiljno razmišljaju da suspenduju NSBiH i ponovo instaliraju Komitet za normalizaciju, jer su opet na sceni isti ili slični problemi kao i 2011. godine.
15 3
Husrefbeg22
Daj boze da UEFA suspenduje kompletan FS BiH na celu sa onim korumpiranim kriminalcem sto ote titulu Sarajevu i pokloni borcu, po zelji dodika.
9 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi