Drama u Australiji: Đoković u pritvoru na aerodromu, čuva ga policija

Situacija se usijava

Drama u Australiji: Đoković u pritvoru na aerodromu, čuva ga policija

E. Ganibegović

Još uvijek nije izvjesno da li će Novak Đoković nastupiti na Australian Openu.

Posljednjih sati se u Melburnu odvija prava drama kada je u pitanju najbolji teniser svijeta.

Sve je počelo Đokovićevom potvrdom da je dobio medicinsko izuzeće da može nastupiti na Australian Openu.

Ta odluka je razljutila Australce, kako građane tako i vlast u toj zemlji pošto je omugućen ulazak samo vakcinisanim u zaštiti protiv koronavirusa.

Srbijanski teniser nema vizu i sada ne može da uđe u državu, a informacije iz Australije govore kako je problem u tome što mu je izdata pogrešna viza, ona koja ne podržava medicinsko izuzeće.

Čak postoji mogućnost da Novak Đoković bude poslan u imigracioni pritvor, a njegov otac Srđan Đoković za B92 potvrdio je sada nove informacije.

Najbolji reket svijeta trenutno se nalazi u jednoj sobi na aerodromu u Melburnu i tu za sada niko ne može da uđe, a ispred vrata stoje dva policajca koja osiguravaju situaciju.

Dramu oko Đokovića nastavljamo pratiti iz minute u minut i vidjet ćemo da li će dobiti pozitivan epilog.

Prvi Grand slam turnir u sezoni počinje 17. januara, a igra se do 30. dana u mjesecu.

Top Komentari

KIKSERI
neko će većeras da bidne jeeebaaan neko će većaras da bidne jeeebaaan ko jee too ko je tooo to je mali šešeljovac đokica rascvjetan čmaaarrr rascvjetani čmaarrr crnci se vesele da deru guzeee bjelee crnci se vesele neko će da bidne jeebaaann to je mali đoko to je mali đokica buššiiiiiiiiiiiiiii hahaahah bušiiiiiiiiiiiiiii hahahahaha
2 8
Sile1946
Idi kuci nole ne zjevaj Sta se peglas s debilima broj 1 si
6 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi