Klopp može nabaciti osmijeh: Liverpool završava transfer vrijedan 70 miliona eura!
FOTO: EPA

Pojačat će napad

Klopp može nabaciti osmijeh: Liverpool završava transfer vrijedan 70 miliona eura!

Haris Zilić

Liverpool je u karanteni zbog koronavirusa, obustavili su rad na deset dana, ali aktivni su po pitanju transfer roka.

Vodeći mediji na Ostrvu pišu da su Redsi završili transfer vrijedan 70 miliona eura.

Navodno će na Anfield na potpis u narednim danima doći kolumbijski napadač Luis Diaz, koji ove sezone igra sjajno u dresu Portu.

Liverpool će biti u problemima jer Salah i Mane odlaze na Afirčki kup nacija, Firmino je daleko od forme, Origi je više kao joker, tako da će Diaz biti napadačka opcija Redsa, a u narednom periodu proširit će i ovako odličan roster Liverpoola.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Jurgen Klopp je već početkom decembra prošle godine izrazio želju da dovede 24-godišnjeg napadača koji je za Porto u ovoj sezoni odigrao 24 utakmice u svim takmičenjima postigao 14 golova i upisao pet asistencija.

Inače vrijednosr Diaza prema transfermarktu je 40 miliona eura, a za reprezentaciju Kolumbije skupio je 31 nastup i postigao sedam pogodaka.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

capslockenter
Odličan transfer!
1 0
user1613662710
Klopp zna posao
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi