Čečenska mašina prijeti šampionu: "Ubit ću ga u prvoj rundi"
Foto - Instagram

Adesanya nije impresionirao Chimaeva

Čečenska mašina prijeti šampionu: "Ubit ću ga u prvoj rundi"

Midhat Šljivak

Israel Adesanya odbranio je protekle noći titulu UFC prvaka srednje kategorije pobjedom nad Robertom Whittakerom.

Adesanya je još jednom pokazao da je trenutno broj jedan u ovoj kategoriji, ali na njegov tron žele mnogi 'gladni' borci.

Među njima je i čečenska mašina Khamzat Chimaev. On nije impresioniran onim što je vidio od Adesanye i vjeruje kako bi ga lagano završio.

"On je za mene lagan posao. Hrvanje mu je nula i ubit ću ga u prvoj rundi", poručio je Chimaev.

Khamzat Chimaev je trenutno na omjeru od 10-0 u profesionalnoj MMA karijeri, a radio je borbe u velteru i srednjoj kategoriji.

Adesanya je s druge strane na omjeru od 22-1. Jedini poraz doživio je od Jana Blachowitcza u pokušaju da osvoji titulu poluteške kategorije.

Top Komentari

Noone
Ovaj čovjek će karijeru završiti bez poraza!!
0 0
zak84
Tele cecensko…..
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi