Igrač Liverpoola htio zabiti gol "bez gledanja", pa se obrukao za cijeli život

Sreća pa to na kraju nije koštalo Redse

Igrač Liverpoola htio zabiti gol "bez gledanja", pa se obrukao za cijeli život

Endin Čaušević

Liverpool je sinoć poražen na svom terenu od Intera sa 1:0, ali je i pored poraza uspio da se plasira u četvrtfinale Lige prvaka.

Redsi su prošli dalje zahvaljujući pobjedi u prvoj utakmici kada su na Meazzi slavili sa 2:0 protiv prvaka Italije.

Inter je sinoć uspio da dođe do pirove pobjede na Anfieldu iako je Liverpool propustio nekoliko nevjerovatnih prilika.

Domaći su čak tri puta zatresli okvir gola Intera, a fantastičnu šansu u samom finišu utakmice imao je i rezervista Luis Diaz koji s pet metara nije uspio da pogodi skoro praznu mrežu Samira Handanovića.

Naime, Diaz je natrčao na odbijenu loptu koju su svi vidjeli u golu, ali je Arturo Vidal nevjerovatnim klizećim startom spasio svoj tim.

No, ono što su mnogi zapazili jeste nonšalantnost Diaza koja srećom po njega na kraju nije koštala Liverpool. On je htio zabiti pogodak "bez gledanja" jer je okrenuo glavu kada je šutirao, ali je ostao u šoku kada je vidio da to nije bio gol.

Na sličan način svojevremeno pogodak je postigao Roberto Firmino na prazan gol, te je Diaz htio da kopira svog saigrača, ali se na kraju obrukao.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Navijači Liverpoola su na društvenim mrežama kritikovali Diaza zbog takvog poteza u veoma važnoj utakmici, te pri rezultatu dok je Inter još imao šansi da dođe do produžetaka. Diaz je mogao zabiti gol i sve riješiti, a zbog nonšalantnog poteza to nije uspio da uradi.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1643277060
Gluplji sam ja koji sam otvorio
6 0
Tony_Montana
Preglup clanak..
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti