Mourinho: Mnogo si agresivan i nasilan na radiju, ali kada dođeš ovdje us*reš se kada me ugledaš

Šou Portugalca na press konferenciji

Mourinho: Mnogo si agresivan i nasilan na radiju, ali kada dođeš ovdje us*reš se kada me ugledaš

Endin Čaušević

Fudbaleri Rome sutra igraju u gostima protiv Sampdorije meč 31. kola Serije A.

Roma nakon reprezentativne pauze gostuje Sampdoriji koja je i dalje u opasnoj zoni i svaki bod je zlata vrijedan u borbi za opstanak.

Vučica meč protiv Sampdorije dočekuje nakon sjajne pobjede u gradskom derbiju protiv Lazija sa 3:0. Roma se bori za mjesto koje vodi u Evropu i jasno je da ekipa Josea Mourinha više nema prava na kiks.

Upravo je Mourinho bio danas u centru pažnje na press konferenciji koja je održana pred sutrašnju utakmicu.

Mourinho je imao zanimljiv "okršaja" s jednim o novinara koji mu je postavio pitanje. Nakon pitanja Portugalac se osvrnuo na sve kritike koje mu je taj novinar dao u svojoj radio emisiji.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Očekivao sam mnogo agresivnije, negativnije i nasilnije pitanje nakon što sam te slušao na radiju. Mnogo si agresivan i nasilan na radiju, ali kada dođeš ovdje us*reš se kada me ugledaš", rekao je Mourinho.

[twitter]https://twitter.com/pinellimeo/status/1510251950977212419[/twitter]

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Nele.
Ja sam mislio da ce vecu karijeru imat kao trener, ostat ce upamceniji kao klovn po izjavama.
4 2
Gasirotti
Covjek gdje god ode titulu uzme, niko ga ne voli ali ima rezultat. U Manchester Utd bio 8 mjeseci uzeo 2 titule ne zna ni on kako, pobjedio Juventus u Torinu u ligi šampiona a Juve nikad bolji a Manchester nikad gori itd itd. Sad razvali Lazio 3:0, ja mislim da Roma 3,4 godine nije dala Laziu 3 gola itd.
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi