Real Madrid ostaje bez važne karike u revanšu

Real Madrid ostaje bez važne karike u revanšu

Edmir Škorić

Nogometaši Chelseaja i Real Madrida večeras igraju prvi meč četvrtfinala Lige prvaka, a Eder Militao je "požutio" nakon samo osam minuta igre.

Real je gost na Stamford Bridgeu, a za očekivati je dva zanimljiva duela u borbi za plasman u polufinale.

Ono što Realu može predstavljati veliki problem je činjenica da će na svom stadionu u revanšu igrati bez važnog igrača iz prvih 11.

Naime, Eder Militao je u ranoj fazi duela na Stamford Bridgeu dobio žuti karton, što znači suspenziju naredne utakmice u Ligi prvaka.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Militao je jako bitan u timu Reala i ove sezone je stoper iz Brazila koji je došao iz Porta 2019. godine odigrao ukupno 40 utakmica te je dao dva gola uz tri asistencije.

Top Komentari

Klicko
Drvo obično
1 9
KB9
A da mozda nije ocistio kartone ha??
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi