Čime li su ga hranili? Objavljene fotografije neprepoznatljivog Iranskog Hulka dok je bio dijete

Sada vaga 160 kilograma

Čime li su ga hranili? Objavljene fotografije neprepoznatljivog Iranskog Hulka dok je bio dijete

Admin Čaušević

Iranski bodybuilder Sajad Gharibi je proteklih mjeseci postao zvijezda društvenih mreža. 

Ovaj 30-godišnjak je poznat kao Iranski Hulk i trebao je ući u ring te boriti se protiv "najstrašnijeg čovjeka na planeti" Martyna Forda, ali to se neće desiti jer je meč otkazan.

Iako od te borbe neće biti ništa Gharibi ne odustaje od sna da uđe u ring te već traži novog rivala nakon što je Froda nazvao cirkusantom.

"Čuo sam da Ford ne želi da se bori, ne sa mnom već sa bilo kojim drugim borcem. Nikad nisam otkazao borbu, ali on ne želi vide da me vidi. To je protivno ugovoru i moji pravni zastupnici rade na tome."

[instagram]https://www.instagram.com/p/BrnJ1MZn4CX/[/instagram]

"Ustvari 'lijepi dečko' ne može nikad da se bori. Samo se krije, uvijek mora tražiti dozvolu od žene. Ne mogu da vjerujem u protivnika poput njega, on je sramota. Ova pobjeda mi ne ida na čast, ovo je šala stoljeća, a ne borba stoljeća", poručio je Gharibi prije nekoliko dana.

Oglasi

Hulk vrlo često na društvenim mrežama obavještava svojih 1.1 milion pratitelja o aktivnostitima, a sa svojih 188 centimetara visine i 160 kilograma težine predstavlja pravu zvijer.

Od rođenja pa do danas Gharibi je doživio ozbiljnu transformaciju što pokazuje i kompilacija njegovih fotografija.

Sve se promijenilo između 8 i 13 godine kada je naglo porastao i dobio mišiće da je svoje školske drugove mogao "žvakati."

On je odrastao u iranskom gradu Ahvazu i malo je poznato o njegovom djetinjstvu. Svojvremeno je otkrio da je odrastao u duhu tradicionalnih vrijednosti lokalne zajednice. Poznato je da je diplomirao na univerzitetu u Ahvazu.

Oglasi

Inače, jedini dosadašnji susret Forda i Gharbijia desio se u Dubaiju prije nekoliko sedmica kada je Ford na tlo bacio Iranca.

Postiđen i osramoćen zbog svega Iranski Hulk je zaplakao pred kamerama na lokalnoj televiziji.

"Nisam bio u stanju da nazovem roditelje otkako sam se vratio u Iran, nisam čak ni pričao s njima", kroz suze je počeo da govori Gharibi.

"Posljednje je što su mi rekli da čovjek koje su vidjeli na snimku nije njihov sin, da je njihov sin mnogo jači od onog što su vidjeli."

Oglasi

"Srce mi puca što ne mogu da pričam s porodicom. Izgubio sam ponos i uništen sam. Prevarili su me i pao sam. Ne mogu da spavam. Uzimam tablete za spavanje. Kako da se nosim sa svim kada mi rođena majka kaže nešto tako?"

Prije definitivnog otkazivanja borbe Forde je i ismijavao Iranskog Hulka jer je smatrao da su njegovi mišići obična montaža.

He has claimed he can lift more than his own bodyweight

"Nije bio ono što sam očekivao. Mislim da je jednostavno zavarao svijet fotošopom. Vidjeti ga u stvarnom životu nije toliko impresivno kao vidjeti ga na fotografijama", poručio je Ford.

Dojam je da su višemjesečna prepucavanja bile samo predstava za javnost i ništa drugo, a u međuvremenu i Ford i Gharibi su počeli tražiti nove protivnike.

Top Komentari

kenny
Hebo vas on vise, sve njegove slike su izradjene, cak mu ja mogu pitu s glave pojesti. Mislim ako ste gledali face off protiv martina sve ce vam biti jasno.
2 1
sportskenovosti
Ovaj ovci bubrege izbije kad je tefteri
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi