Ronaldo objavio dirljivu fotografiju, skupio milione lajkova, Benzemin komentar je sve na svijetu

Najpopularniji fudbaler današnjice

Ronaldo objavio dirljivu fotografiju, skupio milione lajkova, Benzemin komentar je sve na svijetu

Admin Čaušević

Da je mentalno i više nego jak Cristiano Ronaldo je pokazao na posljednjim mečevima Manchester Uniteda. 

Ronaldo je prije nekoliko sedmica doživio istinsku tragediju nakon što mu je preminuo sin prilikom poroda.

Ronaldova životna saputnica Georgina Rodriguez je nosila dvojke. Dječak je preminuo, dok je djevojčica preživjela.

Najpoznatiji fudbaler današnjice je i svojim fanovima odlučio da pokaže malenu djevojčicu. Uradio je to dirljivom fotogafijom kako bebu drži u naručju.

Za kratko vrijeme fotogafija koju je objavio Ronaldo je skupila nekoliko miliona ''lajkova'', a odmah su se javili neki od njegovih prijatelja.

Oglasi

Među onim komentarima koji su izazvali najviše pažnje je i onaj Karima Benzeme koji je ostavio emoticon koji simbolizuje molitvu.

No description available.

Inače, Ronaldo i Gio su i ranije dobili brojne poruke podrške, posebno nakon što je djevojka zvijezde Manchester Uniteda izašla iz bolnice.

"Dome slatki dome. Gio i naša djevojčica su konačno s nama. Želimo se zahvaliti svima za lijepe poruke podriške. Vaša podrška nam dosta znači i osjećamo ljubav i poštovanje za našu porodicu. Sada je vrijeme da budemo zahvalni na životu koji je upravo stigao na ovaj svijet", saopštio je Ronaldo.

Otkako mu je preminuo sin Ronaldo je skupio snage i odigrao je nekoliko mečeva, posljednji protiv Chelseaja kada je i postigao sin.

Top Komentari

user1629988604
Postigao sin ????????
6 0
SportskiManijak
Bravo postigao je sin?
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi