I u Grčkoj se piše o transferu FK Sarajevo

Posao će biti uskoro gotov

I u Grčkoj se piše o transferu FK Sarajevo

Admin Čaušević

Ono što je Feđa Dudić najavio uskoro će biti i zvanično potvrđeno.

Poslije ubjedljive pobjede u prijateljskom duelu nad Iskrom Danilovgrad (7:1) Dudić je najavio dolazak novog igrača na poziciji desnog beka.

Halid Šabanović je na pragu transfera u francuski Angers pa je dovođenje novog desnog beka postalo jedan od prioriteta.

SportSport.ba je u petak pisao kako je izbor pao na Nemanju Nikolića koji je svojevremeno pružao odlične partije u Mladosti DK.

Nikolić, inače bivši polaznik Akademije Bordo kluba, je poslije toga ostvario transfer u veliki Olympiacos gdje se baš i nije naigrao pa je vrlo često bio na posudbama.

Oglasi

Da je Nikolić blizu Koševa potvrđuje i pisaje grčke Gazzette u kojem se navodi da ovog defanzivca čeka transfer u Sarajevo.

Ovaj 21-godišnjak je prošle sezone igrao za Olympicaos B uz 21 nastup te jedan postignut gol te se može reći da ima minute u nogama i novu sezonu će dočekati spreman.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Za FK Sarajevo sada slijede pripreme u Sloveniji gdje će se Nikolić i priključiti Bordo timu.

Podsjećanja radi, prije Nikolića u redove višestrukog prvaka BiH su ranije stigli Nemanja Tomašević, Vlatko Drobarov, Adnan Džafić, Frane Čirjak, Ivan Ikić, Marin Aničić i Nardin Mulahusjenović.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ajax11
Sada ce Sarajevo sa 20 i kusur poena prednosti uzeti titulu !
11 4
Husrefbeg22
Sarajevo je igracki najbolji tim u BiH i sve osim titule bilo bi ravno katastrofi. Dobri igraci imaju mjesec dana da se uigraju. Reprezentacije se sastave 2 dana pa se uigraju dva dana do utakmice. Nejma izgovora najbolji smo i hocemo titulu i kup!
11 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije