Chelsea sprema novi veliki udarac Unitedu: Već vam je jasno za koga će poslati ponudu

Žele im ga oteti ispred nosa

Chelsea sprema novi veliki udarac Unitedu: Već vam je jasno za koga će poslati ponudu

Eldar Ganibegović

Chelsea je za sada jedini od vrhunskih engleskih klubova koji ovog ljeta nije doveo nijednog igrača, no to bi se uskoro moglo promijeniti.

Plavci iz Londona objavili su nekoliko rastanaka, a sada se spremaju za pojačavanje momčadi.

Ekipa sa Stamford Bridgea postala je favorit za transfer Cristiana Ronalda, koji je od Manchester Uniteda tražio da mu se dopusti da napusti Old Trafford.

Posljednje informacije govore o ponudi od 15 miliona eura koju je Chelsea poslao za transfer Portugalca, ali trenutno nema odgovora od "Crvenih đavola".

Thomas Tuchel ne želi da njegova ekipa ovdje stane i ima dva nova igrača koje želi, Frenkieja De Jonga iz Barcelone i Matthijsa de Ligta iz Juventusa, pišu španski mediji.

Potražite više informacija na temu Premier league:

De Jong već je više od dvije sedmice u pregovorima s Manchester Unitedom i eventualni prelazak na Stamford Bridge zaista bi bio udarac za "Crvene đavole", tim više što holandskog fudbalera silno želi Erik ten Hag.

Chelsea bi tako mogao iskoristiti probleme koji su nastali u De Jongovom transferu u Manchester United, iako dogovor kluba s Old Trafforda i Katalonaca postoji već danima.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Eno30
Nebi me iznenadilo da ode u Chelsea jer ovo sto Unitedov sportski direktor radi je uzas nikakav on pregovarac nije
7 0
Emin_Podzic
Zar niste maloprije objavili da ide u bayern
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi