Georgina objavila video i "zapalila" Instagram: Skinula se i ponosno pokazala svoju stražnjicu

Zaludila muški dio fanova svojom novom objavom

Georgina objavila video i "zapalila" Instagram: Skinula se i ponosno pokazala svoju stražnjicu

E. Čaušević

Georgina Rodriguez našla se u centru pažnje javnosti zbog objave na Instagramu.

Izabranicu Cristiana Ronalda na Instagramu prati čak skoro 40 miliona pratitelja, te zbog svojih objava zarađuje ogroman novac.

Georgina je postala itekako popularna zbog veze sa jednim od najboljih igrača svijeta s kojim ima zajedno dvoje djece.

Iako se nedavno porodila Georgina je oduševila sve jer se ekspresno vratila u nevjerovatnu liniju i izgleda fantastično.

Ronaldova djevojka danas je sve iznenadila objavom na Instagramu jer je objavila video na kojem je "otkrila previše".

Georgina je ponosno pokazala svoju stražnjicu, a muški dio publike ostao je zaluđen s onim što je ona pokazala. Video koji je Georgina objavila danas na svom Instagram profilu dobio je preko 200.000 lajkova za samo deset minuta.

Top Komentari

ThrillerHz
Koga interesuje na sportskom portalu, guzica neke starlete???
11 1
user1650229672
Ja ne vjerujem kako muskaarac moze dozvolit zeni da se skida pog da je slikaju i da drugi gledaju druze malo je nama ovih 40+ treba to do 60 da pocrkamo sve je blud alkohol nemoral sve ce bit gore i treba kad se Boga ne boje i rade sve i svasta
10 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi