Vlahović od januara u Arsenalu? Fabrizio Romano nije čekao ni trenutka da kaže šta se događa

Specijalista za transfere se oglasio

Vlahović od januara u Arsenalu? Fabrizio Romano nije čekao ni trenutka da kaže šta se događa

Esmer Oštraković

Danas se pojavila vijest u kojoj je glavni lik bio napadač Juventusa, Dušan Vlahović.

Naime, prije odlaska u Juventus, Vlahović je bio na radaru čelnika Arsenala, ali do transfera nije došli jer je Vlahović želio samo u jedan tim, a na kraju je tamo i otišao.

Ipak, danas su insotrani mediji ponovo počeli sa povezivanjem Dušana Vlahovića i Arsenala, te kako će Topnici u januaru krenuti po njega.

Odmah se u priču uključio specijalista za transfere, Fabrizio Romano, koji je objavio da su izvori sa obje strane demantovali tu priču.

"Priče o tome kako se Dušan Vlahović povezuje sa Arsenalom, te da će tamo preći u januarskom prijelaznom roku opisane su kao daleko od istine od strane izvora sa obje strane", napisao je Romano, te je dodao:

"Vlahović je fokusiran samo na Juventus, a Arsenal je sretan sa napadačima koje ima", završio je Fabrizio Romano.

Stories on Dušan Vlahović and links to Arsenal move for January have been described as wide of mark by sources on both sides. ⛔️ #AFC

Vlahović, only focused on Juventus and Arsenal currently very happy with their strikers. pic.twitter.com/M6wJutp1nu

Dušan Vlahović je trenutno jedan od najboljih nogometaša u Juventusu, ali na ruku mu ne idu igre njegovih saigrača, te jako loši rezultati koje klub trenutno ostvaruje.

Ovaj napadač je u dresu reprezentacije Srbije briljirao protiv Švedske u posljednjoj utakmici Lige nacija, a u Seriji A je ove sezone postigao četiri gola u šest utakmica.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ostaje da vidimo da li će upravo Vlahović moći da izvuče Juventus iz krize ili će se morati povući neki drugi potezi na koje ni ovaj sjajni napadač ne može da utiče.

Jedan od njih bi bila eventualna promjena trenera, a navodno je blizu preuzimanja klupe Juventusa trenutni trener Tottenhama, Antonio Conte.

Top Komentari

MaDaj
Koja komedija ... Objavis izmisljotinju, zatim objavis dokaz da je izmisljotinja, i od toga napravis "vijest" hahahaha
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi