Ludnica u svlačionici Čelika nakon pobjede protiv Sarajeva: "Ti se zoveš Čelik Zenica"

Senzacija kluba s Bilinog polja

Ludnica u svlačionici Čelika nakon pobjede protiv Sarajeva: "Ti se zoveš Čelik Zenica"

Endin Čaušević, foto: Dino Kurbegović

Fudbaleri Čelika večeras su u Zenici napravili veliko iznenađenje pobjedom protiv Sarajeva.

Zeničani su u meču šesnaestine finala Kupa Bosne i Hercegovine uspjeli da pobjede ekipu Sarajeva koja je kao veliki favorit ušla u večerašnji meč na Bilinom polju.

Međutim, igrači čelika su velikom borbom uspjeli da pruže otpor bordo klubu i na kraju naprave veliku senzaciju.

U regularnom dijelu večerašnje utakmice rezultat je bio 1:1, a putnika u osminu finala ovog takmičenja saznali smo nakon penala.

Fudbaleri Čelika nisu griješili s bijele tačke, a tragičar gostiju bio je Mustafić koji je jedini u četvrtoj seriji promašio penal.

Gol iz penala za pobjedu Čelika zabio je kapiten Isaković nakon čega je nastala erupcija oduševljenja na tribinama i terenu Bilinog polja.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Slavlje igrača Čelika nastavilo se i u svlačionici gdje pjesma nije prestajala, te je to najbolji dokaz koliko fudbalerima zeničkog kluba znači trijumf protiv starog rivala i senzacija koju su kreirali večeras.

Atmosfera s Bilinog polja je pokazatelj da je Čeliku mjesto u najjačem rangu bh. fudbala, te da navijači ovog kluba to jednostavno zaslužuju.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

StarMo1905
Nadam se da ce te brzo u prvu ligu pa da i na vama popravljamo gol razliku
1 11
Lavillenie
@pjanke.sa Imas armiju fanova ili profila jbt otkud mi ovolike prijave na komentare kad te spomenem ne znam sto se ne oglasavas hahahahhaha eno @SonPen1946 place po portalu hahahahha
5 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi