Njemačka bruji o provokaciji sina Hasana Salihamidžića na račun Roberta Lewandowskog

Nick se oglasio na Twitteru

Njemačka bruji o provokaciji sina Hasana Salihamidžića na račun Roberta Lewandowskog

Endin Čaušević

Fudbaleri Bayerna sinoć su lakše od očekivanog uspjeli da pobijede u gostima Barcelonu sa 3:0 u meču Lige prvaka, a ponovo se na meti ismijavanja našao poljski napadač Robert Lewandowski koji je ponovo bio skoro nevidljiv u okršaju protiv svog dojučerašnjeg kluba, a na Twitteru ga je "bocnuo" čak i sin Hasana Salihamidžića.

Lewandowski je ljetos upravo iz Bayerna prešao u Barcelonu i pokazao se kao veliko pojačanje, ali nije uspio da pomogne katalonskom klubu da izbjegne neočekivano ispadanje u Ligi prvaka već u grupnoj fazi.

Poljak je u dvomeču protiv svog dojučerašnjeg kluba bio skoro nevidljiv i nije uspio da napravi ništa konkretno zbog čega se našao na meti ismijavanja navijača Bayerna koji još uvijek nisu prežalili njegov odlazak.

Navijači minhenskog kluba zamjeraju Lewandowskom što je isforsirao transfer u Barcelonu i što je već na kraju prošle sezone počeo da vrši pritisak na čelnike Bayerna da prihvate ponudu katalonskog kluba.

Lewandowski je na kraju uspio u tome i Bayern ga je prodao Barceloni, ali jasno je da su mu navijači minhenskog kluba u kojem je proveo čak osam godina itekako zamjerili što je na takav način otišao.

Nakon što je Bayern u obje utakmice pobijedio Barcelonu navijači ovog kluba su počeli da se naslađuju na račun Lewandowskog, a to je uradio čak i sin Hasana Salihamidžića.

Oglasi

Naime, Nick Salihamidžić se našao u centru pažnje jer se oglasio na Twitteru nakon sinočnje utakmice Barcelone i Bayerna, te je odlučio malo da "bocne" Lewandowskog nakon novog poraza.

"Šta mislite u kojem trenutku će Lewandowski početi da žali što je napustio Bayern?", napisao je Nick na Twitteru, a njegovu poruku objavili su mnogi njemački i španski mediji.

[twitter]https://twitter.com/nickdiegosc/status/1585353760758329344[/twitter]

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Sin našeg bivšeg reprezentativca je ponikao u Bayernu, ali je ljetos napustio njemački klub i otišao je na posudbu u daleku Kanadu gdje trenutno nastupa za rezervnu ekipu Vancouvera.

Ovaj 19-godišnjak je za kanadski klub odigrao pet mečeva, a Nick inače igra na poziciji desnog beka kao što je to radio i njegov otac Hasan koji je imao itekako zavidnu igračku karijeru.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

DOKTOR_GAZ_
A sta je PRIVOKACIJA u navedenom POSTU?? Veca provokacija bi bila da je napisao:" Ako je Lewandovski zelio drugacije IZAZOVE i igranje u EVROPA LIGI mogao je otici u AR567AL, a ne u Barsu"..kopcate li MAMLAZI sta znaci PROVOKACIJA?
1 5
Madridista
E čuj igra za rezervni tim i to u kanadi, i ono nekog proziva?! Cirkus svega mi...
4 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi