Suza na dlanu biješe more sna: Ronaldo rasplakao sebe i milione Portugalaca
Ronaldo pustio suzu prije početka utakmice Portugala i Gane.

Prije meča s Ganom

Suza na dlanu biješe more sna: Ronaldo rasplakao sebe i milione Portugalaca

Eldar Ganibegović

Cristiano Ronaldo prolazi kroz jako težak period u životu, vjerovatno igra i svoje zadnje Svjetsko prvenstvo, koje je počeo suzom.

U 17 sati počela je druga utakmica prvog kola u grupi H Svjetskog prvenstva, a sastaju se Portugal i Gana.

Nakon što ga nije bilo u generalci protiv Nigerije, Cristiano Ronaldo se našao u početnoj postavi za meč protiv Gane i tako započeo svoj nastup na Mundijalu.

Uoči same utakmice, Cristiano Ronaldo nije mogao izdržati i zaplakao je pred svima i sasvim sigurno rasplakao i milione Portugalaca.

Očito se Ronaldu skupilo i sve emocije su stale u suzu u toku intoniranja himne Portugala.

Oglasi

Podsjetimo, iza Ronalda je jako teška godina koju će nastojati okončati titulom prvaka svijeta sa svojom reprezentacijom.

U aprilu mjesecu na porođaju mu je preminuo sin kada je Georgina rodila blizance, a nije mnogo bolje ni na profesionalnom planu.

Ljetos je nastojao napustiti Manchester United, nije uspio, a onda je ušao u probleme s novim trenerom Erikom ten Hagom.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Sve je na kraju proključalo intervjuom s Piersom Morganom, a epilog svega toga je da je Ronaldo jedini fudbaler na Mundijalu u Kataru koji nema kluba.

Trenutni rezultat na meču Portugala i Gane je 0:0, a upravo je Ronaldo imao najbolju šansu kada nije dobro primio loptu i golman afričke selekcije dobio je na vremenu da mu skrati ugao i odbrani udarac. 

Top Komentari

sarayson
Uzasan sudija pokloni gol Ronaldu.ma nije smio otici da pregleda kontakt , zbog Ronalda, a veze ovo nema s penalom, standardno Ronaldo jedva ceka i najmanji dodir da padne... uzas .
1 3
Kladionicar_iz_mira
Ne znam jesu li vam gluplji naslovi ili ste napornjii vi ili Svabe i Danci sa trakom dosadnom. Ogadiste nam prvenstvo. Najmanje se o fudbalu pise.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi