Mbappe ponizio PSG i pokazao da mu je samo novac važan: "To nije Kylian Saint-Germain"

Oglasio se na Instagramu

Mbappe ponizio PSG i pokazao da mu je samo novac važan: "To nije Kylian Saint-Germain"

Endin Čaušević

Kylian Mbappe ponovo se nalazi u centru pažnje jer se danas oglasio na Instagramu i otkrio da je PSG koristio njegovu fotografiju u promotivnom spotu za prodaju ulaznica iako on nije dao odobrenje za to.

Mbappe je prošlog ljeta iznenadio sve odlukom da produži ugovor s PSG-om iako su ga svi već vidjeli u dresu Real Madrida.

Međutim, PSG mu je ponudio nevjerovatnu sumu novca da produži ugovor do ljeta 2025. godine što je on uradio iako je malo ko očekivao takav ishod.

No, već tada je bilo jasno da je Mbappeu novac na prvom mjestu i kada mu je PSG ponudio više novca od Real Madrida za njega više nije bilo dileme za koga će potpisati.

S Realom se nije mogao dogovoriti oko novca za prava njegovih fotografija, a iako se s Parižanima dogovorio na tu temu sada je otkrio da oni baš i ne poštuju tu stavku iz ugovora i da su to prekršili.

Mbappe se oglasio danas na Instagramu i otkrio je da je PSG bez njegove dozvole koristio fotografiju u videu koji je napravljen u promotivne svrhe za prodaju sezonskih ulaznica za narednu sezonu.

Oglasi

Francuski napadač je poručio da klubu nije dao dozvolu da koristi njegovu fotografiju i tom videu i kako stvari stoje PSG će biti primoran isti povući iz javnosti i napraviti novi na kojem neće prikazati fotografiju svog napadača.

Njemu je zasmetalo što klub koristi njegovo ime za što veću prodaju sezonskih ulaznica i zaradu, a on od toga uopšte nema nikakvog profita.

"Nisu me uopšte informisali oko tog videa i da će koristiti u njemu moju fotografiju. Nisam dao dozvolu da koriste moju fotografiju niti da taj video bude objavljen. PSG je sjajan klub, ali to nije Kylian Saint-Germain", napisao je Mbappe.

Image

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Francuski mediji pišu da je klub koristio i druge svoje igrače u tom spotu, ali da se niko osim Mbappea nije žalio zbog toga.

Očito je da Mbappe želi dio zarade od prodaje sezonskih ulaznica jer ga klub direktno koristi kako bi "namamio" što više navijača da kupe iste.

Top Komentari

MaDaj
Isti ljudi koji bi se ebali za 50 maraka pričaju o fudbalerima koji se odluce za millione hahaha da nije smiješno bilo bi žalosno
2 0
SahbazHz
Po mom misljenju on Karim Mostafa Benzema nije ni do koljena
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi