Nekada su Ramos, CR i Benzema tračali za njom, sada kad je vide prelaze na drugu stranu ulice

Godine su učinile svoje i fatalna dama se značajno promijenila

Nekada su Ramos, CR i Benzema tračali za njom, sada kad je vide prelaze na drugu stranu ulice

Admin Čaušević

Osim što su dugo godina dijelili svlačionicu u Real Madridu, Cristiano Ronaldo, Karim Benzema i Sergio Ramos su poznati po tome da su imali aspiracije prema istoj ženi. Na kraju su je imala dvojica. 

Sergio Ramos, Cristiano Ronaldo i Karim Benzema, dugogodišnji lideri Real Madrida, su već neko vrijeme u sretnim vezama i u jesen karijere su ušli sa sređenim ljubavnim životom.

Ronaldo zajedno sa Georginom Rodriugez predstavlja najglamurozniji par u svijetu fudbala, Ramos i njegova Pilar Rubio oduševaljaju sve u Španiji, dok je Benzema od prošle godine u vezi sa Jordan Ozunom.

U međuvremenu su trojica sjajnih fudbalera čiji fudbalski sat otkucava postali i roditelji i može se reći da imaju miran i idiličan život, parem kada su u pitanju stvari privatnog karaktera.

Trenutak kada Ronaldo izbjegava da pogleda svoju bivšu

Ipak, kada su bili mladi i nezreli te gradili put ka fudbalskim besmrtnicima čuveni trio Real Madrida je bacio oko na istu ženu.

Oglasi

U pitanju je famozna Nereida Gallardo, nekada uspješna modelsica poznata po pikantnim fotografijama, a danas 40-godišnja majka dvoje djece.

Gallardo je dobro poznata "lovkinja na fudbalere", a njene pikantne fotografije su redovno bile pune raznih tabloida.

Gallardo je svojevremeno bila jedna od najzgodnijih žena na svijetu

S Ramosom je bila još 2007. godine, a onda je na red došao Ronaldo s kojim je u vezi bila osam mjeseci, ali njihov raskid i nije završio baš najbolje.

Ronaldovoj majci, Dolores, su zasmetale golišave fotogafije koje su nastale ranije, a Španjolka je za Portugalca rekla da je "pametni dečko koji nema mozga."

Oglasi

Poslije toga se špekulisalo da se nešto dešava i sa Benzemnom, ali kako je tada na vidjelo izašao čuveni skandal Francuza sa prostitkuom Zahijom, danas 35-godišni napadač je odlučio stati na loptu.

Što se tiče Nereide, godine su učinile svoje te izgleda značajno drugačije, a mnogim je i neprepoznatljiva te nekim djeluje starije nego što zapravo jeste.

Benzema, Ronaldo i Ramos na nju gledaju kao samo prolaznu avanturu iz prošlosti i nerado se sjete šta se sve dešavalo između njih...

Top Komentari

Tito1
droca, šatro dama
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi