Thuram im zabio nož u leđa, ali ih to nije zaustavilo: Zvučno ime na ljekarskim pregledima Milana

Potpisuje za Rossonere

Thuram im zabio nož u leđa, ali ih to nije zaustavilo: Zvučno ime na ljekarskim pregledima Milana

Endin Čaušević

U Milanu su prije nekoliko dana bili šokirani kada se Marcus Thuram pojavio na ljekarskim pregledima Intera iako je prije toga sve bio dogovorio s Rossonerima. No, na San Siru nisu sjedili skrštenih ruku, a danas je u prostorije kluba stiglo zvučno ime na ljekarske preglede.

Milan je još prije završetka sezone pregovarao s Thuramom i činilo se da će on sigurno potpisati za Rossonere, ali im je zabio nož u leđa koji će čelnici italijanskog velika dugo pamtiti.

Francuz je na kraju doputovao u Milano, ali umjesto Rossonera na kraju je izabrao Inter gdje je sve iznenadio kada se pojavio na ljekarskim pregledima.

Međutim, čelnici Milana nisu sjedili skrštenih ruku i nastavili su raditi punom parom na pojačanjima. Glavna meta Milana ovih dana je Ruben Loftus-Cheek koji definitivno napušta Chelsea i stiže na San Siro.

Engleski veznjak odlučio je da je vrijeme da napusti Englesku i okuša se u nekom drugom klubu, a kao narednu destinaciju izabrao je Milan.

Oglasi

Loftus-Cheek je za razliku od Thurama ispoštovao dogovor i riječ koju je dao, te se jutros pojavio u prostorijama Milana kako bi odradio ljekarske preglede, a zatim i potpisao ugovor s Rossonerima.

Ovaj 27-godišnji veznjak će s Milanom potpisati višegodišnji ugovor, a Rossoneri će za ovaj transfer platiti Chelseaju oko 20 miliona eura.

Loftus-Cheek je ponikao u Chelseaju, ali mnogi smatraju da u prvoj ekipi londonskog kluba nikada nije dobio pravu šansu, te je odlučio da je vrijeme za odlazak i novi izazov.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Pored Chelseaja igrao je na posudbama u gradskim rivalima Crystal Palaceu i Fulhamu. Također, za reprezentaciju Engleske upisao je deset nastupa.

U minuloj sezoni Loftus-Cheek je za Plavce odigrao 33 meča u svim takmičenjima i uspio je da upiše dvije asistencije.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

muxa
Lupate gluposti. Thuram je pregovarao sa Milanom i PSG-om ali ništa nije dogovorio ni sa kim. Na kraju dobio ponudu Intera koju je prihvatio. Nesto sto se svakodnevno dešava vi objavljujete kao neku senzaciju. Po vašem tekstu ispada da je sve dogovorio sa Milanom i bili zakazani ljekarski pregledi, a on na kraju otišao na ljekarske u Inter. Bas ste nisko pali!
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi