U Sarajevo stiglo još jedno veliko pojačanje - Već uživa u ljepoti glavnog grada BiH

Viveros doputovao

U Sarajevo stiglo još jedno veliko pojačanje - Već uživa u ljepoti glavnog grada BiH

Midhat Šljivak

FK Sarajevo je u dosadašnjem dijelu prijelaznog roka doveo nekoliko izuzetno kvalitetnih fudbalera, a u posljednji u nizu je kolumbijski ofanzivac Kevin Viveros. Ovaj 23-godišnji krilni napadač stigao je u glavni grad Bosne i Hercegovine i uskoro se očekuje zvaničan potpis ugovora.

Kevin Viveros stigao je u Sarajevo. Kolumbijski fudbaler uživao je večeras u ljepotama glavnog grada Bosne i Hercegovine i on će uskoro staviti potpis na trogodišnji ugovorom s Bordo klubom.

Na Instagramu je Kolumbijac objavio prvu fotografiju iz svog novog doma i sada je na njemu da i na terenu opravda epitet pojačanja.

Viveros je istakao da su mu pričali o gradu i da se nada da je zaista tako kako su mu predstavljali.

"Pričali su mi sve najbolje o gradu i nadam se da je zaista tako", rekao je novi fudbaler FK Sarajevo.

Oglasi

Ovaj napadač dolazi iz Deportivo Calija, a FK Sarajevo je u borbi za njegov potpis pobijedio moldavski Sheriff, te timove iz Saudijske Arabije i Južne Koreje.

"Kada su me prvi put kontaktirali, odbio sam jer su nudili malo novca. Došli su ubrzo s drugom ponudom, brojke su bile jako dobre. Ne poznajem trenera i klub, ali ću od prvog dana krenuti jako", poručio je Viveros.

"Imao sam ponudu iz Moldavije, od ekipe Sheriffa. Međutim, ponudili su premalo novca. Bile su tu ponude iz Arabije i Južne Koreje, ali Sarajevo je stavilo novac na stol i sve smo dogovorili s njima. Potpisujem do 2026. godine."

Podsjetimo, Bordo tim je pored Viverosa iz Južne Amerike doveo i reprezentativca Venecuele Adalberta Penanrandu, koji je nedavno i zvanično predstavljen.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Pored ovih igrača ekipu su ojačale i domaće snage. Vinko Soldo je stigao iz Hrvatske, a tu su Samir Zeljković, Amar Beganović i Elvir Duraković.

Bordo tim silno želi da se vrati na tron bh. fudbala i da titulu preotme ekipi Zrinjskog koja je u prethodne dvije godine bila dominantna snaga u Premijer ligi.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

komentator1
Uapotekama nestalo caja protiv čireva
8 2
789012455
Dobrodosao ...sretno !
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi