Bijesan na Kloppa napustio teren, uzeo mobitel i nazvao agenta, na Anfieldu totalna panika!

Salah se predomislio?

Bijesan na Kloppa napustio teren, uzeo mobitel i nazvao agenta, na Anfieldu totalna panika!

Endin Čaušević

Liverpool je u prvoj utakmici nove sezone Premiershipa u derbiju remizirao na Stamford Bridgeu protiv Chelseaja (1:1), a detalj koji je obilježio meč bila je ljutita reakcija Mohameda Salaha kada ga je Jurgen Klopp izveo s terena. Egipćaninu to uopšte "nije sjelo" i odmah je odlučio da krene u osvetu.

Liverpool je uspio da osvoji bod na gostovanju u Londonu iako su Redsi vodili sa 1:0 golom Luisa Diaza, ali je Chelsea uspio da dođe do remija kada je Disasi savladao Alissona.

U ekipi Liverpoola ponajbolji na terenu ponovo je bio Mohamed Salah koji je u 18. minuti magično asistirao Diazu da pogodak, a i sam je uspio ubrzo nakon toga da zabije gol, no on je opravdano poništen zbog ofsajda.

Međutim, detalj koji je obilježio utakmicu desio se u 77. minuti kada je Jurgen Klopp napravio dvostruku izmjenu, te je odlučio da izvede iz igre i Salaga što je Egipćanina itekako naljutilo.

Salah nije krio koliko je razočaran i ljut što je Klopp napravio takav potez, te dok je išao prema klupi za rezervne igrače jasno je svim to pokazao.

Oglasi

Engleski mediji odmah su počeli špekulisati o nezadovoljstvu Salaha, a pojedini mediji čak su objavili da je reprezentativac Egipta toliko ljut da je spreman napustiti Liverpool ovog ljeta što mu prije utakmice protiv Chelseaja nije bila opcija.

Agent ga je cijelo ljeto nagovarao da ide u Saudijsku Arabiju gdje Salahu nude ogroman novac, ali je on to odbio jer nije htio na takav način da napusti Anfield.

Međutim, čini se da se to sada promijenilo jer su mediji u Engleskoj, ali i Egiptu objavili da je Salah nakon dešavanja u Londonu kontaktirao svog agenta Ramyja Abasa i navodno mu dao zeleno svjetlo da sasluša ponude koje ima od drugih klubova.

Prije svega to se odnosi na klubove iz Saudijske Arabije, a najveći interes za Salaha pokazao je Al Ittihad koji mu nudi nevjerovatnu platu.

Među navijačima Liverpoola nastala je panika jer se boje da bi mogli ostati bez svog najboljeg igrača, a čak ni njima nije jasno zašto je Klopp izveo Salaha s terena protiv Chelseaja kada je on bio daleko najraspoloženiji za igru.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Da li će Kloppa takva odluka koštati i da li će Salah donijeti neočekivanu odluku i u finišu prelaznog roka napustiti Liverpool ostaje nam da vidimo. Za nadati se da Salah neće biti na listi svih tih zvijezda koje su odlučile Evropu zamijeniti Saudijskom Arabijom.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Profesor9
Samo nek ide trenutno ima mladjih i boljih za nas
0 1
Ecosport
Ne bi me čudilo da novinari objave da će Salah 99% u Barcelonu :), a onda ode u Saudiju
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi