Mozzart uz ljetnje turnire širom Srpske

Podrška basketašima u Šamcu i pikadistima u Derventi

Mozzart uz ljetnje turnire širom Srpske

Sponzorski tekst

Tokom ljeta u gradovima i opštinama širom Srpske održavaju se turniri u raznim sportskim disciplinama. Tako je bilo i ove sezone u kojoj su takmičenja privukla brojne sportiste i još brojniju publiku. Navijači u Šamcu su bodrili svoje favorite na 3x3 turniru u basketu, a u Derventi su s pažnjom pratili 3.Međunarodni turnir u elektronskom pikadu. I jedne i druge bodrila je kompanija Mozzart koja je bila sponzor oba turnira. 

Na šestom po redu 3x3 turnir u Šamcu takmičilo se 25 ekipa u tri kategorije, a titula najboljeg seniorskog tima pripala je ekipi Klub Monte Carlo iz Dervente.

Opis nije dostupan.

Ovo je do sada naš najposjećeniji turnir u Šamcu. Kompanija Mozzart već petu godinu podržava naš rad i pomaže nam da, kroz sportske manifestacije, promovišemo zdrav način života, druženje i sport. Hvala na dosadašnjoj pomoći, nadamo se nastavku ove dobre saradnje- kaže Zoran Cvjetković, organizator 3x3 turnira u ime KK Šamac.

Prvoplasiranoj ekipi iz Šamca pripala je nagrada od 1.500 maraka. Drugo mjesto zauzeo je tim Restoran Obala iz Prnjavora koji je nagrađen sa 500 KM.

Opis nije dostupan.

Oglasi

U juniorskoj konkurenciji najbolji su bili igrači ekipe Ranč Dugić Modriča, dok je na drugom mjestu bio tim 3x3 Gradačac. Među veteranima titulom najbolje okitio se sastav 3x3 Modriča, a drugoplasirani su bili iskusni igrači iz 3x3 Šamac.

Najbolji u šutiranju trojki bio je Marko Torbica iz Šamca koji je osvojio pehar i 100 KM.

Dok su se u Šamcu borili za titulu pod koševima, u Derventi je trajao 3. Međunarodni turnir u elektronskom pikadu. Organizatori su okupili oko 200 takmičara iz BiH, Srbije, Crne Gore, Hrvatske, Slovenije, Italije, Austrije…

Opis nije dostupan.

Veoma smo zadovoljni ovogodišnjim turnirom i nadamo se da ćemo sljedeće godine ugostiti još veći broj igrača. Drago nam je što nas je podržala kompanija Mozzart uz želju da i naredne godine sarađujemo- poručuje Darko Mitrović, predsjednik Pikado kluba 180 Derventa.

Opis nije dostupan.

U pojedinačnom takmičenju najbolji je bio Slovenac Benjamin Pratnemer, drugi je bio Vahid Tukić iz BiH, a treći, takođe domaći takmičar, Milorad Vujinović. Najveći izlaz imao je Dejan Katavić iz Hrvatske sa osvojenim 161 poenom. Ukupan nagradni fond bio je 5.000 KM, a turnir su podržali i Gradska uprava, derventski privrednici i prijatelji kluba.

Opis nije dostupan.

Top Komentari

kenny
**** la te srpska i mozzart u sred supka. Mater bi svoju prodali za koji dinar
0 0
Babuka1
****la vam srpska sve i reklamu.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi