Fener opet vodi, svi su mislili da je Džeko dao gol, ali istina je drugačija!

Ipak autogol, a ne gol Džeke

Fener opet vodi, svi su mislili da je Džeko dao gol, ali istina je drugačija!

Eldar Ganibegović

Edin Džeko postigao je zamalo novi pogodak. Upravo je pao gol za vodstvo Fenerbahčea od 0:1 protiv Pendikspora, prvobitno su svi mislili da je Džeko dao gol, no to nije istina. 

U okviru 10. kola turske Super Lige Fenerbahče gostuje kod Pendikspora. Gosti iz Istanbula vode 0:1 od 31. minute. 

Lijepa kombinacija je to bila, Osayi-Samuel ubacuje u peterac, Edin Džeko je bio tu, no golman domaćih Canpolat je skrenuo loptu u svoju mrežu. 

Nešto ranije zatresla se i mreža Fenerbahčea, no podignuta je zastavica i gol je poništen zbog ofsajd pozicije.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Što se Edina Džeke tiče, ovo bi mu bio već osmi gol u turskoj ligi, a dodao je i četiri asistencije. Ne sumnjamo da će uskoro i stići. 

Dijamant ima i dva pogotka i tri asistencija u pretkolima Konferencijske lige, odnosno ukupno devet golova i sedam asistencija na 14. nastupu.

Top Komentari

Marro
Ye80 vam sponzor kurawe sa srbćetom familiju
1 0
muha
AUTOGOL DEBILU.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi