Piksi na žestokom udaru navijača Srbije: "Je*o te Vučić, ima li iko, bre, da kaže istinu"

Prepotentnost mu ne praštaju

Piksi na žestokom udaru navijača Srbije: "Je*o te Vučić, ima li iko, bre, da kaže istinu"

M. Šljivak

Reprezentacija Srbije predvođena Draganom Stojkovićem Piksijem ostvarila je plasman na Evropsko prvenstvo. Orlovi su se nekako provukli do Njemačke, ali nisu baš svi navijači Srbije oduševljeni njegovim vođenjem nacionalnog tima i smatraju da je previše prepotentan.

Dragan Stojković Piksi odveo je Srbiju na Evropsko prvenstvo u Njemačku. Orlovi su u odlučujućem meču u Leskovcu remizirali su Bugarskom (2:2), ali taj bod im je bio dovoljan da odu dalje ispred Crne Gore.

Ipak, iako će Srbija igrati na Euru, dosta je navijača ove selekcije koji nisu zadovoljni načinom na koji Piksi vodi nacionalni tim. Mnoge je izrevoltirala jučeranja izjava u kojoj je naciji poklonio plasman na EP.

"Našoj naciji poklanjam i vraćam im dug za Katar. Ovo je moj dug prema naciji zbog onog od prošle godine", riječi su Stojkovića.

Dosta je onih koji ne mogu da vjeruju u ono što Piksi priča. Na društvenim mrežama je ogroman broj kritika zbog njegove prepotentnosti.

Oglasi

"Prepotencija nevjerovatnih razmjera. Da imaš obraza podnio bi ostavku još u svlačionicu još u svlačionici. Je*o te Vučić, a ti njega", jedan je u nizu komentara na društvenim mrežama, dok drugi dodaju:

"Neznalica. Otjerati ga što prije ako mislimo u Njemačkoj ličiti na nešto".

"Ja sam zilion posto siguran da ovom i Vučiću ista osoba piše govore". " Ovo ništa ne valja. Naša igra je ispod svakog nivoa. Ima li iko, bre, da kaže pravu istinu i da Piksi nema pojma s trenerskim poslom", samo su neki od komentara nezadovoljnih navijača.

Igra Srbije pod vodstvom Stojkovića ne izgleda baš najbolje. Da je umjesto Bugarske bila iole ozbiljnija selekcija i da nije bilo dovoljne prednosti u odnosu na rivale, teško da bi Orlovi išli u Njemačku narednog ljeta.

Oglasi

Srbija imala najslabiju grupu u historiji

Srbija je do Evropskog prvenstva došla kao drugoplasirana selekcija u grupu koju mnogi smatraju da je najlakša moguća.

Protivnici Orlova bili su Mađari koji su na kraju kao prvi prošli kroz grupu. Srbija ih nije uspjela dobiti i poražena je u oba meča.

Crna Gora je s druge strane prosječna evropska selekcija, Litvanci i Bugari trenutno pripadaju samom dnu fudbala Starog kontinenta, no Piksi i njegov tim ni protiv ovih selekcija nisu previše blistali.

Većina utakmica dobila se na individualni kvalitet. Apsolutno niko ne smatra da Piksi ima ikakve zasluge za plasman na Euro i njegova prepotentnost je ono što boli ljubitelje fudbala.

Dragan Stojković je reprezentaciju Srbije preuzeo u martu 2021. godine. Vodio je nacionalni tim u 35 utakmica i ima učinak od 20 pobjeda, sedam remija i osam poraza.

Top Komentari

FahrudinKonjHodzic
moremo mi prdit kolko hocemo onisu idu na evropsko a nasi standardno na hurmasice dalekosu ispred nas
3 5
BosanskaSvedska
Piksi ce dobiti odkaz 100%, mozda neko iz Haaga bude online trener
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi