Anthony Joshua zaradio milione, a živi s majkom - Objasnio je i zašto
Anthony Joshjua i njegova majka

Britanac ne planira da se seli

Anthony Joshua zaradio milione, a živi s majkom - Objasnio je i zašto

Edmir Škorić

Britanski bokser Anthony Joshua je u razgovoru za The Sun otkrio da i sa 34 godine živi u Londonu s majkom Yettom i nema namjeru nešto da mijenja.

Joshua je jedan od najboljih boraca, a od borbi i reklamnih ugovora zaradio je stotine miliona eura. Unatoč tome, Britanac živi zajedno s majkom. Ako se pitate zašto, Joshua je sam dao odgovor na to pitanje.

"Zašto bih otišao od kuće i ostavio mamu samu zbog neke djevojke?", odgovorio je bivši šampion u teškoj kategoriji na pitanje zašto još uvijek nije pronašao svoj dom u svojim godinama i sa bogatstvom od oko 230 miliona eura.

„Da, još uvijek živim sa svojom majkom. U našoj kulturi porodična veza je veoma jaka i sasvim je uobičajeno da dijete živi tamo gde je odraslo dok ne dobije svoju porodicu. Sasvim je prirodno da svoje roditelje podržavamo dokle god možemo“, objašnjava bokser.

Anthony Joshua traži "onu pravu", a kada je nađe...

Prokomentarisao je i šta čeka njegovu potencijalnu partnerku koja se uda za njega.

Oglasi

"Kada se muškarac oženi, on ostaje sin svoje majke, kao što je bio i prije. Stoga, ako neka dama odluči da mi bude žena, udaće se ne samo za mene nego i za moju porodicu".

"Međutim, ne insistiram da moram da ostanem sa majkom, otvoren sam za sve opcije, samo treba da sačekamo pravi trenutak. U svakom trenutku se može dogoditi da sretnem djevojku u supermarketu ili na benzinskoj pumpi. Ja sam ista osoba kao i bilo ko drugi", kazao je bivši olimpijski šampion.

Britanski bokser je pričao i o svojim problemima iz mladosti i kako je sa 13 godina počeo da puši marihuanu, zbog koje je završio i u zatvoru.

“Ako ne možete ukloniti probleme iz svog života, nikada ne možete postati šampion. Tek kada sam prestao da pušim travu, zaista sam počeo da se razvijam", rekao je bivši šampion u teškoj kategoriji, koji radi na obnovi karijere nakon niza bolnih poraza.

Njegov sljedeći nastup imat će 23. decembra u Rijadu protiv Šveđanina Otta Wallina. To bi trebao biti jedan od nekoliko spektakularnih mečeva u Saudijskoj Arabiji i prilika za Joshuu da ostvari trijumf.

AJ je sada u karijeri na omjeru od 26-3, a posljednju borbu imao je u avgustu kada je pobijedio Roberta Heleniusa.

Top Komentari

bhodzic
Treba voljeti i poštovati roditelje, ali ovakve izjave mi govore da se radi o klasičnom maminom sinu, koji se nikada neće oženiti niti imati dugoročno vezu, jer ni njemu a ni majci niti jedna neće biti dovoljno dobra za njega. Na žalost, kad mu mati umre i ostane sam, shvatiće da je i pored silnog bogatstva, usamljen i tužan.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi