Sve nam se otvorilo, motiv za baraž ne treba veći: Prvu utakmicu EURO-a bismo igrali u Minhenu!
FOTO: T. Hebib

Poznat raspored grupe

Sve nam se otvorilo, motiv za baraž ne treba veći: Prvu utakmicu EURO-a bismo igrali u Minhenu!

Haris Zilić

Poznate su grupe za EURO 2024. godine, žrijeb je večeras održan u Hamburgu i donio je dosta zanimljivh grupa tako da naredno ljeta uzbuđenja neće nedostajati.

U slučaju da Bosna i Hercegovina prođe baraž u martu na EURO-u bi igrala u grupi E sa selekcijama Belgija, Rumunije i Slovačke. Poznat je i raspored svih grupa tako i naše potencijalne grupe.

Ako odemo na EURO, naša selekcija bi prvi duel igrala na Allianz Areni u MInhenu protiv selekcije Rumunije 17. juna.

Naredna dva meča bi igrali u Dusseldorfu i Frankfurtu, protiv Slovačke, odnosno Belgije.

Dakle, protiv favorita grupe reprezentacije Belgije bi igrali tek u posljednjem kolu, a u prva dva kola bi igrali sa selekcijama iz drugog i trećeg šešira.

Oglasi

Pored žrijeba, pomazio nas je i raspored, tako da bi ovo mogao biti ogroman motiv našim fudbalerima da probaju kroz baraž izboriti plasman u Njemačku.

Raspored grupe "idealan"

Inače, prvi duel naše potencijalne grupe igrale bi Belgija i Slovačka 17. juna u Frankfrutu, a pored Minhena i Frankfurta utakmice naše grupe bi se igrale i u Dusseldorfu, Kolnu i Stuttgartu.

17. juni (Frankfurt) Belgija - Slovačka

Oglasi

17. juni (Minhen) Rumunija - Bosna i Hercegovina?


21. juni (Dusseldorf) Slovačka - Bosna i Hercegovina?

22. juni (Koln) Belgija - Rumunija


26. juni (Frankfurtu) Slovačka - Rumunija

26. juni (STuttgart) Bosna i Hercegovina? - Belgija

Top Komentari

DOKTOR_GAZ_
Kakvi smo mi ODRONI..poceli smo pricati GDJE BI IGRALI..kakvi levati..
8 0
Drakula
Kako mrzim ove portale nece da se pomire sa tim da smo u rangu andore san marina farski otoka i slicno. Cuj motiv nema tog motiva i srece da pogleda BiH u bilo cemu. Za 5 godina cemo slavit gol ko san marino.
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi