Luka Modrić se uhvatio za glavu kada je vidio kakvog "luđaka" ima Real Madrid u ekipi

A tek su najbolji dani pred njim

Luka Modrić se uhvatio za glavu kada je vidio kakvog "luđaka" ima Real Madrid u ekipi

Endin Čaušević

Real Madrid sinoć se oprostio od takmičenja u Kupu kralja za ovu sezonu jer je poražen na gostovanju kod Atletico Madrida nakon produžetaka sa 4:2. U centru pažnje našao se Luka Modrić jer su svi vidjeli kakvu reakciju je hrvatski reprezentativac imao na otvaranju sinoćnje utakmice.

Kraljevski klub je prije nekoliko dana imao odličan nastup u Saudijskoj Arabiji gdje je osvojio Superkup pobjedama protiv Atletica i Barcelone, ali sinoć su igrači ovog tima doživjeli težak udarac.

U odličnom madridskom derbiju uspješniji je bio Atletico koji je uz odličnu podršku svojih navijača nakon produžetaka uspio da pobijedi sa 4:2 i plasira se u osminu finala ovog takmičenja.

Za Real Madrid je Kup kralja završena priča za ovu sezonu i sada se igrači Carla Ancelottija mogu maksimalno posvetiti La Ligi i Ligi prvaka.

Nešto više od sat vremena sinoć je upisao i Luka Modrić koji je počeo meč od prve minute, ali ponovo ga je Ancelotti među prvima izveo iz igre iako je Hrvat bio poprilično dobar.

Oglasi

Upravo se Modrić našao u centru pažnje i to zbog detalja koji se desio u uvodnim minutama sinoćnje utakmice.

Naime, Real je u 11. minuti kod rezultata 0:0 imao sjajnu priliku da dođe do prednosti kada je dar-mar u odbrani domaćeg tima napravio Jude Bellingham, ali je potom Englez zatresao prečku Oblakovog gola.

Bellingham je sjajnim driblinzima izbacio cijelu odbranu Atletica i u čudu je ostavio i svoje saigrače. Modrić je imao priliku da gleda to "iz prvog reda", a nakon što je lopta otišla van granica terena uhvatio se za glavu jer ni sam nije mogao da vjeruje da njegov tim nije došao do vodstva.

Spektakl Bellinghama i reakciju Modrića možete POGLEDATI OVDJE.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ostaje žal što lopta nije završila u mreži Atletico Madrida jer bi to bio zaista spektakularan pogodak Bellinghama koji igra u fantastičnoj formi i pokazao se kao zaista veliko pojačanje za Real Madrid.

Ovaj 20-godišnjak je ljetos za 103 miliona eura stigao iz Borussije Dortmund, te je na 25 mečeva dao čak 17 golova i dodao sedam asistencija što je nevjerovatan učinak s obzirom da je riječ o veznom igraču.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Bazarich
Jao debilna naslova Pa nije se hvato za glavu za dribling nego za promasaj E vise vas necu nikad otvorit od mene vam je dovidjenja i prijatno
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi