Pomahnitali Jude Bellingham psovao sudiji: "Svake sedmice isto sra*e!"
Scene nakon utakmice Reala i Almerije.

Englez se mora naučiti kontrolisati

Pomahnitali Jude Bellingham psovao sudiji: "Svake sedmice isto sra*e!"

Eldar Ganibegović

Nije Vinicius Junior jedini problematičan u Real Madridu kada je ponašanje u pitanju. Očigledno je i Jude Bellingham kratka fitilja, a Englez je to pokazao protiv Almerije.

Fudbaleri Real Madrida su prije dva dana odigrali meč za pamćenje protiv Almerije u 21. kolu španske Primere. Na kraju je bilo 3:2 za Kraljeve.

Preko Ramazanija i Gonzaleza vodila je Almeria 0:2 na poluvremenu, da bi Real Madrid preko Bellinghama i Viniciusa stigao do poravnanja do 67. minute.

Bellinghamu je poništen gol u 77. minuti, no u devetoj minuti nadoknade na asistenciju Engleza za veliku pobjedu Los Blancosa pogađa Carvajal.

Jude Bellinghem i izljev bijesa na suca

Nakon utakmice Jude Bellingham koji je s golom i asistencijom bio jedan od junaka, imao je ne baš lijepu scenu sa sudijom Maesoom.

Oglasi

Naime, Englez je smatrao da je fauliran u jednoj situaciji. Tada mu nije dosuđen faul, te je oko toga ima žustar komentar prema sucu.

Kazao je sudiji da je fauliran. Ovaj se složio, a onda je uslijedio Bellinghamov odgovor:

"Neću dobiti je*eni faul jer se ti slažeš sa mnom. Isto sra*e svake sedmice."

Potražite više informacija na temu La Liga:

Inače, u 11. minuti sudijske nadoknade Jude Bellingham dobio je žuti karton i propustit će zbog toga narednu utakmicu Real Madrida u ligi.

Izabranici Carla Ancelottija drugi su na tabeli s 51 bodom, bodom manje i utakmicom manje od vodeće Girone. Narednu utakmicu igraju 27. januara u gostima kod Las Palmasa.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

payron
Ima covjek prav9 najgore sudije su u Spaniji
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi