Luka Modrić igrača FC24 bacio u očaj: Vidio zastavu Hrvatske, hvatao se za glavu i prozvao EA Sports

Video postao hit na TikToku

Luka Modrić igrača FC24 bacio u očaj: Vidio zastavu Hrvatske, hvatao se za glavu i prozvao EA Sports

Endin Čaušević

Hrvatski reprezentativac Luka Modrić ponovo se našao u centru pažnje zbog igrica FC24 jer je jedan od igrača napravio video u kojem je prozvao EA Sports, a glavni razlog za to upravo je iskusni veznjak Real Madrida.

EA Sports je u septembru prošle godine zvanično pustio u prodaju FC24 što je novo izdanje legendarne igrice FIFA koja je u svijetu videoigara među najpopularnijim ikad.

U posljednjim godinama mnogi koji igraju FIFA-u odlučuju se da sve prenose uživo, a posebno se to odnosi kada kupe pakete igrača koje potom otvaraju javno kako bi vidjeli kakve igrače su dobili u svoj tim.

Zbog toga se jedan od streamera našao u centru pažnje jer je njegov video postao popularan na TikToku, a glavni razlog za to što je direktno prozvao EA Sports i to ni manje ni više nego zbog Luke Modrića.

Ovaj igrač je uložio ogroman novac na kupovinu ovih kartica i stremao je skoro 17 sati u dva dana i otvarao pakete s novim igračima, a Modrić ga je bacio u očaj.

Oglasi

On je čak pet puta uspio da dobije Modrića u svoj tim tokom tih 17 sati, a uz to je dodao da Hrvata već ima u ekipi i da mu je nevjerovatno da je skoro u svakom paketu koji je kupio bio upravo iskusni veznjak Kraljeva.

Kada mu je postalo jasno da tu nema kraja i da mu je Modrić jednostavno suđen odlučio je da pošalje poruku EA Sportsu.

"Slušajte EA Sports. Uživo idem već sedam sati i 35 minuta, jučer sam išao uživo devet sati... Otvaram pakete skoro 17 sati, ne mogu više da dobijam Luku Modrića. Molim vas ne radite to", rekao je.

@pieface23pafc

My TOTY experience has been fun… #pieface23 #fc24 #fyp #toty

♬ original sound - Pieface23
Potražite više informacija na temu La Liga:

Međutim, već u narednom paketu koji je kupio imao je šta da vidi. Dobio je ponovo Modrića što ga je totalno izbacilo iz takta i odlučio je da prekine prenos uživo.

Mnogi bi bili presretni takvog igrača da dobiju u ekipu na FC24, ali kada toliko "zaredate" onda nije ni čudo što se ovaj igrač popularne igrice toliko iznervirao.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

DelPiero
fodder
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi