Kad se Hrvati zaigraju: Igrač saznao da ga djevojka vara s kapitenom, uradio je jedino što je mogao
Leon Radošević u društvu tadašnje "utjehe" Kristine Lumbar; Foto: Robert Anić/Pixsell

Famozni ljubavni trokut

Kad se Hrvati zaigraju: Igrač saznao da ga djevojka vara s kapitenom, uradio je jedino što je mogao

Admin Čaušević

Koliko puta ste čuli da djevojka vara dečka sa njegovim timskim saigračem? Upravo to se desilo u Hrvatskoj i dobilo je statisu najveće seks afere u historiji hrvatskog sporta. Cibona je klub u kojem je došlo ljubavnog trougla.

Leon Radošević danas ima uredan i sređen život sa Bugom Grašo, sestrom poznatog hrvatskog glumca Petra Graše, a njegov život je obilježila afera o kojoj je pričao region.

Kada je igrao za Cibonu 2010. godine Radošević je bio u vezi sa Anjom Franjom, tadašnjom rukometnom golmanicom i novinarkom portala Košarka.hr.

Jedne prilike Radošević je tajno odlučio snimiti Anu tokom razgovora sa najboljom prijateljicom i saznao je da ga ona vara sa tadašnjim kapitenom Cibosa, Marinom Rožićem.

Radošević je sada u vezi sa sestrom pjevača Petra Graše

"U ponedjeljak joj je prijateljica došla kod nas u posjet. Ja sam morao na trening, ali mi je palo na pamet da ih snimim jer su me zanimali ti ženski razgovori. Ujutro sam preslušao što je snimljeno i šokirao se", ispričao je Radošević tada.

"Ispričala je prijateljici da joj se Roza (kapetan Cibone Marin Rozić) javio i da je otišla u njegov stan. Mislim da se te večeri ništa nije dogodilo jer je priznala da nisu imali kondoma, ali da su se ljubili kao klinci.

Oglasi

"Šokiralo me koliko je euforično pričala o svemu. Znam da je s njim već prije razmjenjivala poruke, pisala kako joj je žao što sinoć nisu bili sami."

"Dogovarala se da se nađu na starome mjestu. Sumnjam da to traje već neko vrijeme", ispričao je tada Radošević za 24 sata. Odmah je raskinuo s Anom i izbacio je iz stana.

Reagovali su iz Cibone tada i pokušali ugasiti požar. Radošević se nije dugo zadržao u zagrebačkom klubu, dok je Rozić cijelu karijeru proveo u velikanu iz hrvatske prijestolnice.

Tada je navodno našao i utjehu u društuvu poznate hrvatske manekenke Kristine Lumbar koja se svojevremeno povezivala i sa Harisom Handžićem, dobro poznatom licem iz Premijer lige BiH.

Franja je u međuvremenu radila kao trenerica u jednom malonogometnom klubu

Zanimljivo da je Rožić rođen u Bosni i Hercegovini, tačnije u Mostaru, a sa Hrvatskom je nastupao na dva Eurobasketa. Od košarke se oprostio prije tri godine.

Šta se desilo sa glavnom protagonisticom cijele priče? Nakon što se bavila rukometom odlučila postati trenerica malog fudbala. Tako je imala angažman u klubu Mc Plus Sveta Nedjelja.

Radošević trenutno nastupa za ekipu Derthona Basketa, a iz braka sa Grašinom sestrom do sada je dobio curicu.

Top Komentari

kostro
De rijesi jeli pjevac ili glumac bio Graso
1 0
USABIH
Jako bitna vijest... saljete poruku BLUDA MLADIMA... Bravo
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi