Danas počinje prodaja ulaznica za meč BiH - Ukrajina
Nakon pretprodaje, danas u 12 sati počinje i redovna prodaja ulaznica za meč BiH - Ukrajina. Očekuje se krcato Bilino polje.

U 12 sati

Danas počinje prodaja ulaznica za meč BiH - Ukrajina

Eldar Ganibegović

Nakon pretprodaje, danas počinje redovna prodaja ulaznica za utakmicu baraža za EURO između Bosne i Hercegovine i Ukrajine.

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine 21. marta na Bilinom polju dočekuje Ukrajinu u polufinalu baraža za odlazak na EURO.

Bez obzira na lošu formu i rezultate u 2023. godini, očekuje se da Bilino polje bude krcato i da navijači budu 12. igrač na putu ka finalu baraža, a onda i konačnom plasmanu u Njemačku.

Danas u 12 sati počinje prodaja ulaznica za utakmicu protiv Ukrajine. Ona se odvija isključivo preko stranice event.ba, a registracija je neophodna.

Po prvi put navijači mogu da biraju i sjedište na kojem žele biti što je sigurno sjajan posao koji je N/FSBiH uradio.

Nije mnogo vremena prošlo otkako su se karte prodavale na autobuskim stanicama širom Bosne i Herceogovine, a za važne utakmice u redove se znalo stati i 12 sati prije puštanja ulaznica u prodaju.

Oglasi

Od početka kvalifikacija za EURO i utakmice s Islandom u martu 2023. godine karte su se prvi put prodavale online, a mogao se birati samo sektor, no ne i sjedište.

Prva utakmica ove godine obilježila je tako dodatni napredak. Personalizacija karata, rezervacija i biranje sjedišta su noviteti i sigurno sjajne stvari za prave navijače, no ne i za one koji bi da zarade na preprodaji karata po višestruko većim cijenama.

"Cijene ulaznica su slijedeće: tribina Zapad - 40,00 KM, tribina Istok – 30,00 KM, a za tribine Sjever i Jug po 20,00 KM. Napominjemo da će po prvi put ulaznice glasiti na ime i prezime kupca, te da će ulazak na stadion biti moguć isključivo uz ulaznicu i lični dokument, kojim se potvrđuje ime i prezime koje stoji na ulaznici.

Kontrole na ulazima i spoljnim perimetrima oko stadiona će biti velike, pa vas ljubazno molimo da poštujete navedena pravila, te da lični dokument i ulaznicu pripremite na vrijeme kako ne bi došlo do gužve na ulazima.

O prodaji ulaznica za naredni meč koji će se odigrati 26.03.23. godine na stadionu "Grbavica" javnost će biti obaviještena naknadno", stoji, između ostalog, u objavi N/FSBiH od prije nekoliko dana.

Podsjetimo, 26. marta ćemo na Grbavici igrati finale baraža ili prijateljski meč. Ako pobijedimo Ukrajinu, igrat ćemo finale protiv boljeg iz duela Island - Izrael, a ako izgubimo, igrat ćemo prijateljski meč protiv poraženog iz tog duela.

Top Komentari

Drakula
Zamisli ides gledat i davat pare levate sa kojima upravlja savez. I jesmo drzava sam za ebat i nista vise
0 1
Mowzilla
Svi 21.03. u 15 sati u Zenicu u arenu Husejin Smajlovic podrzati nase legende!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi