Šta slijedi za Igman: Mulalić je jučer pozdravio iznenađene igrače, iz kluba se još nisu oglasili
Mulalić na Koševu protiv FK Sarajevo

Navodno je sve 'puklo' dan prije i temperamentni stručnjak neće mijenjati odluku

Šta slijedi za Igman: Mulalić je jučer pozdravio iznenađene igrače, iz kluba se još nisu oglasili

Samir Mlaćo, foto: T. Hebib

Još uvijek iz FK Igman Konjic nema zvanične potvrde o rastanku sa Edisom Mulalićem, ali čini se da je priča na ovu temu završena.

Istovremeno se spominje da Konjic napušta i sportski direktor Zajko Zeba, a sve je navodno 'puklo' na sastanku koji je održan sa čelnicima kluba u četvrtak.

Jučer su nogometaši Igmana imali redovni trening, a kada su stigli na isti, pojavio se i Mulalić. Nije bio u opremi kluba spreman za trening, te je jasno bilo da nešto nije po planu.

Mulalić se zatim obratio igračima, poželio im sreću, a nikome od njih nije bilo jasno šta se dešava.

Temperamentni stručnjak je zatim napustio stadion, a nezvanične informacije govore da su ga čelnici kluba pokušali kontaktirati i promijeniti njegovu odluku, no Mulalić je već 'prelomio'.

Mulalića smo pokušali kontaktirati, no on nije odgovarao na pozive.

Oglasi

Trening su jučer vodili Adnan i Adis Elezović, dosadašnji Mulalićevi pomoćnici i plan je da oni vode ekipu u ponedjeljak protiv FK Tuzla City, a zatim bi Igman trebao imenovati novog šefa struke.

Zaista teška situacija je pred Igmanom u borbi za opstanak, ali bitka za opstanak sasvim je otvorena. Sada Igmanu slijede dva gostovanja. Najprije kod FK Tuzla City u ponedjeljak, a zatim kod Zvijezde 09 u Ugljevik.

Iz FK Igman se nisu oglašavali na temu Mulalića i Zebe, a na zvaničnoj stranici postavili su fotografiju sa posljednje utakmice sa GOŠK-om.

Borba do posljednjeg zvižduka! 🫀👊🏻

Posted by FK Igman Konjic on Saturday, April 27, 2024

"Borba do posljednjeg zvižduka", napisali su iz FK Igman.

Oglasi

U komentaru su navijači ovog kluba komentarisali upravo Mulalića i Zebu, a mnogi su odmah najavili povratak Husrefa Musemića.

Pojedini su se pitali da li to znači dolazak Amara Osima koji je redovan na utakmicama Igmana, a jedan od navijača je kazao da je Mulalić morao šansu pružati i mladim igračima Igmana.

Mulalić na klupi Igmana ima skor od pet pobjeda, četiri remija i deset poraza.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U Kupu su poraženi vrlo rano od Sloge Doboj i tu je Mulalić upisao jedan poraz.

Prethodno je Mulalić vodio Željezničar, Dečić, Rudar Pljevlja, Mladost Doboj Kakanj....

Zaprati FK Igman Konjic, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Igman Konjic Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

zeljooo
DOGOVR JE BIO 3 ZA 3 SA TUZLOM OD POCETKA SEZONE I MULALIC NE ZELI TO.. TAKO DA TUZLA UZIMA U PONEDJELJAK A MULALIC I ZEBA SU OTISLI.
3 0
gogs
Kukavicluk
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti