Boullier: Fernando je bio izgubio pamćenje

Na kraju u McLarenu priznali

Boullier: Fernando je bio izgubio pamćenje

Teme:

Pod pritiskom medija, na kraju je reagovala i ekipa McLarena. Priznali su kako je ipak Fernando Alonso bio bez svijesti, ali kako kažu, nije bilo ništa dramatično kako su pisali novinari.

Podsjećamo, u medijima se pojavila informacija kako je Alonso nakon udarca izgubio pamćenje te je za proces oporavka i vraćanja stanja u normalu trebao sedmicu dana.

"To je bio najnormalniji potres mozga sa trenutnim gubitkom memorije. Nije bilo sve tako dramatično kako se piše. Kada se dogodi potres mozga onda morate poštovati periodu oporavka koji traje 21 dan. Doktori su nam dali određene savete koje Fernando mora poštovati" pojasnio je šef McLarena Eric Boullier.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.