"Schumacherovo stanje je izuzetno teško"
Foto: EPA

Glasnogovornica Sabine Kehm

"Schumacherovo stanje je izuzetno teško"

Legendarni Michael Schumacher se još uvijek oporavlja od teške nesreće koju je doživio na skijanju u Francuskoj krajem 2013. godine.

Sedmostruki svjetski prvak u Formuli 1 je bio u induciranoj komi, prošao je nekoliko operacija i trenutno se nalazi na rehabilitaciji u svom domu u Švicarskoj.

Uprkos vrhunskom medicinskom osoblju i tome što na oporavak troši mnogo novca, situacija je daleko od dobre što je potvrdila i porodična glasnogovornica Sabine Kehm.

"Stanje Michaela Schumachera je izuzetno teško i nažalost ne smijem otkriti detalje. Njegova porodica želi i dalje štititi privatnost i zato vas molim da razumijete to i da ne pišete neprovjerene stvari. Ne možemo vam davati izjave jer su nas tako zamolili. Samo vam mogu otkriti da je trenutna situacija teška", poručila je Kehm.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi